Friday, March 1, 2024
10 C
Chișinău

2452 de vouchere “Rabla Electrocasnice” acordate în prima săptămână de campanie

spot_imgspot_img

În prima săptămână de la lansare a Programului „Rabla pentru electrocasnice”, au fost valorificate 2452 de vouchere. În total, au fost procurate în jur de 35 390 de becuri LED în baza voucherelor. În același timp, centrul de suport a preluat peste 1 100 apeluri din partea beneficiarilor.


În sesiunile din anul 2023 pentru programul de vouchere vor fi eligibile doar persoanele înregistrate pentru compensații în sezonul precedent. Persoanele înregistrate în acest sezon vor putea fi eligibile pentru sesiunile de din anul 2024.

Detalii despre program

Centrul de Suport al Agenției pentru Eficiență Energetică – 080055005

Programul „Rabla pentru electrocasnice” este implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE), instituție care se află în proces de reformare și va lua numele de Centrul Național pentru Energie Durabilă.

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE