Tuesday, May 28, 2024
14.4 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Energy Community angajează Expert în Energie Regenerabilă

spot_imgspot_img

Secretariatul Comunității Energetice/ Energy Community anunță deschiderea unui post pentru poziția de Expert în Energie Regenerabilă (ref.ECS/07/2024). Această oportunitate de angajare oferă un rol considerabil în eforturile de aliniere cu principiile Pactului Verde European și de promovare a energiei regenerabile în cadrul a trei țări partenere estice: Georgia, Moldova și Ucraina.

Sub supravegherea directă a Șefului Unității Pactului Verde European, expertul va fi responsabil de contribuția la proiectarea și implementarea abordărilor care să alinieze Contractele Părților cu regulile Pactului Verde. Acest lucru include monitorizarea implementării acquis-ului Comunității Energiei în domeniul energiei regenerabile și furnizarea de asistență pentru elaborarea și implementarea cadrului politic, legal, reglementar și financiar, cu accent special pe criteriile de sustenabilitate pentru biocombustibili, biolichide, biogaz și biomasă.

Cerințele pentru această poziție includ o diplomă universitară în științe, economie, administrație publică sau un domeniu înrudit, împreună cu minimum 5 ani de experiență în sectorul energiei regenerabile și cunoștințe profunde ale politicilor UE în acest domeniu.

Expertul selectat va beneficia de un contract de trei ani, cu o perioadă de probă de 6 luni, și va avea stația de lucru în Viena, Austria. Salariul oferit este definit de bugetul Comunității Energiei, iar alte beneficii includ 30 de zile de concediu anual, posibilitatea de a lucra de acasă până la trei zile pe lună și acoperirea taxei de asigurare de accidente.

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vă rugăm să consultați anunțul de angajare disponibil pe site-ul web al Comunității Energiei. Termenul limită pentru aplicare este 6 iunie 2024.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de Resurse Umane al Comunității Energiei la adresa hr@energy-community.org.

APLICĂ AICI

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE