Thursday, December 7, 2023
-1.2 C
Chișinău
spot_img

Ultima actualizare: 18/07/2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acest disclaimer care stabilește termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.renergy.md. Utilizarea acestui website implică acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

  1. Informații generale

a) Conținut informativ: Website-ul www.renergy.md furnizează informații generale și educaționale cu privire la produsele și serviciile noastre. Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate, dar nu putem garanta că acestea sunt complete sau fără erori. Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea proprie a acestor informații și trebuie să obțină consultanță sau informații suplimentare înainte de a lua orice decizie sau acțiune bazată pe informațiile furnizate pe acest website.

b) Modificări ale conținutului: Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul website-ului www.renergy.md în orice moment, fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili pentru consecințele apărute în urma modificărilor aduse conținutului.

  1. Excluderea răspunderii

a) Utilizare pe propriul risc: Utilizarea website-ului www.renergy.md se face pe propriul risc al utilizatorului. Informațiile și conținutul furnizate pe acest website sunt oferite “așa cum sunt”, fără nicio garanție implicită sau expresă. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori, omisiuni, întârzieri sau întreruperi în furnizarea informațiilor.

b) Limitarea răspunderii: În măsura maximă permisă de lege, nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, daună sau prejudiciu (inclusiv, fără limitare, daune directe, indirecte, accidentale, speciale, consecințiale sau punitive) rezultat(e) din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestui website sau a informațiilor furnizate pe acesta.

  1. Legături către website-uri terțe

Website-ul www.renergy.md poate conține legături către website-uri terțe care sunt furnizate doar în scopuri informative. Nu avem control asupra conținutului acestor website-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau disponibilitatea acestora. Accesarea și utilizarea website-urilor terțe se face pe propriul risc al utilizatorului.

  1. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la conținutul website-ului www.renergy.md, inclusiv textele, imagini, logo-uri, grafice și materialele audio sau video, sunt deținute de noi sau licențiații noștri. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea în orice alt mod a conținutului fără obținerea în prealabil a permisiunii noastre scrise sau a titularului drepturilor de autor relevante.

  1. Modificări ale disclaimer-ului

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest disclaimer în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă încurajăm să consultați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a website-ului www.renergy.md după modificarea acestui disclaimer implică acceptarea modificărilor aduse.

  1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări referitoare la acest disclaimer, vă rugăm să ne contactați prin intermediul website-ului www.renergy.md sau prin următoarele informații de contact: contact@renergy.md.

Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor termeni și condiții.