Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

Forumul Orașelor verzi – Brașov

SURSĂFOVBV
spot_img

Forumul Orașelor Verzi (FOV) 2023 se va afla la cea de a 3-a ediție și este cel mai mare eveniment nucleu din România dedicat sustenabilității de mediu, câștigător al Galei Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și apreciat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022).

Sub tema “Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.”, conferința aduce în prim plan ideea că ne aflăm într-un moment critic al istoriei noastre și îndeamnă la o schimbare de paradigmă în abordarea problemelor legate de mediul înconjurător și de viitorul orașelor noastre. 
Scopul acestei conferințe fiind aducerea în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.

Conferința adună sub cupola ei lideri naționali și internaționali în politici publice de mediu, reprezentanți ai orașelor din România și Europa, precum și companii private care activează în domeniul sustenabilității de mediu. Așteptăm peste 300 de reprezentanți ai autorităților locale și naționale din Europa (primari, președinți de consilii județene, parlamentari administratori publici, consilieri locali și județeni, funcționari publici), reprezentanți ai ONG-urilor de mediu, reprezentanți ai mediul de afaceri, pentru a analiza cele mai bune practici din domeniul politicilor publice de mediu.

Salonul Expozițional al Soluțiilor Verzi, parte integrantă a evenimentului Forumul Orașelor Verzi, este locul unde te invităm să descoperi cele mai recente și eficiente soluții sustenabile oferite de companii de top din domeniu. Expoziția reunește o varietate de companii ce oferă servicii, produse și soluții sustenabile. Aici vei avea ocazia să interacționezi direct cu reprezentanți ai municipalităților, cu parteneri de business, autorități, cetățeni.

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE