Friday, March 1, 2024
10 C
Chișinău

IRENA angajează Associate Professional – Renewable Energy Policy

spot_imgspot_img

IRENA, organizație interguvernamentală cu sediul la Abu Dhabi, are mandatul de a promova adoptarea extinsă și sustenabilă a tuturor formelor de energie regenerabilă în scopul dezvoltării durabile, accesului la energie, securității energetice și creșterii economice și prosperității cu emisii reduse de carbon. În cadrul mandatului său, KPFC se concentrează pe colectarea datelor, dezvoltarea platformelor de cunoștințe și realizarea de analize pentru susținerea investițiilor și creșterii în domeniul energiilor regenerabile.

Responsabilități
În subordinea Ofițerului de Program, Profesionistul Asociat va:

  • Realiza analize detaliate și pregăti rapoarte cuprinzătoare privind diferite aspecte ale politicilor de tranziție energetică, incluzând tendințele piețelor, mecanismele financiare și implicațiile socioeconomice pentru sectorul energetic;
  • Susține dezvoltarea diverselor rapoarte și publicații în cadrul activităților KPFC, colectând date din surse variate, efectuând cercetări exhaustive și obținând contribuții de la părțile interesate;
  • Colaborează cu echipa pentru a îmbunătăți contribuțiile la rapoartele transversale ale IRENA, inclusiv World Energy Transitions Outlook, Regional Energy Transitions Outlooks și inițiativele axate pe tineri;
  • Asistă în procesul de finalizare a publicațiilor efectuate în cadrul Diviziei de Politici, Cunoștințe și Finanțe;
  • Participă activ la activități de comunicare pentru a promova rezultatele activităților KPFC;
  • Furnizează asistență în activitățile zilnice și sarcinile generale din cadrul Diviziei și în solicitările altor divizii din cadrul Agenției, la nevoie.

Eligibilitate și Cerințe

  • Candidații trebuie să aibă cel mult 32 de ani la data depunerii aplicației.
  • Educație: Diplomă universitară de prim nivel cu cel puțin doi ani de experiență relevantă după obținerea diplomei sau diplomă universitară avansată (masterat sau echivalent) în domeniul energiei, energiei regenerabile, politicii publice, economie, finanțe sustenabile sau domenii conexe.
  • Experiență/Abilități: Cunoștințe solide privind problemele cheie legate de energiile regenerabile și tranziția energetică, experiență în cercetare, colectare și analiză de date.
  • Limbi: Excelentă cunoaștere a limbii engleze, iar cunoașterea limbii franceze constituie un avantaj. Cunoașterea unei alte limbi oficiale ONU este un avantaj.

Candidații calificați trebuie să aplice pentru postul menționat mai sus online, prin platforma de recrutare ORC a IRENA, prin trimiterea unui CV complet și a unei scrisori de intenție. Aplicările din partea femeilor calificate, în special a celor din țări în curs de dezvoltare, sunt încurajate.

Vă rugăm să rețineți că doar candidații aflați în considerare serioasă vor fi contactați pentru un interviu și vor primi notificare privind rezultatul procesului de selecție.
[1] Suma lunara fixă depinde de calificări și ani de experiență relevantă. În plus: alocație lunară pentru cazare (USD 1,600), grant de relocare la sosire/despărțire în cazul relocării (USD 1,200), grant de instalare în cazul relocării (USD 1,300), asigurare de sănătate, alte drepturi, după caz.

Termen Limită pentru Aplicare: 14 februarie 2024 (la miezul nopții, ora locală Abu Dhabi)
Titlu și Clasificare: Profesionist Asociat – Politici Energie Regenerabilă
Salariu Anual Indicativ: USD 36,000 – 54,000 și alte beneficii[1]
Durata Angajamentului: Un an, cu posibilitate de prelungire
Locația Postului: Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Data Așteptată pentru Începerea Activității: Cât mai curând posibil

APLICĂ AICI

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE