Sunday, July 21, 2024
27.2 C
Chișinău
26.9 C
Bălţi
26.2 C
Cahul
25.8 C
Hînceşti
28.3 C
Ştefan Vodă
23.6 C
Edineţ
spot_imgspot_img

PNUD Moldova caută o echipă de 3 experți în cadrul proiectului “Sprijin pentru autoritățile moldovenești pentru managementul durabil al râului Nistru”

spot_imgspot_img


Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) implementează în prezent un proiect privind Sprijinirea autorităților moldovenești pentru gestionarea durabilă a râului Nistru, care necesită serviciile unei persoane pentru a efectua lucrările descrise în acest document.
Având în vedere calificările dumneavoastră, vă invităm prin prezenta să prezentați o ofertă pentru această misiune specială. Pentru a vă ajuta să înțelegeți cerințele acestei misiuni, am atașat la prezenta următoarele:
Termenii de referință pentru misiunea descrisă mai sus.
Scrisoarea standard de confirmare a interesului și a disponibilității, pe care trebuie să o completați și să o trimiteți la PNUD.


Contractul individual și termenii și condițiile generale ale acestuia, pe care ar trebui să le semnați în cazul în care veți fi ofertantul selectat în cadrul acestui proces de achiziție.
În cazul în care sunteți interesat și decideți să depuneți o ofertă pentru această misiune, vă rugăm să o trimiteți direct în portalul online al furnizorilor, nu mai târziu de termenul limită indicat în sistem.
Ofertele trebuie depuse direct în portalul Quantum Supplier Portal, urmând acest link: http://supplier.quantum.partneragencies.org, utilizând profilul pe care îl aveți în portal (vă rugăm să vă autentificați utilizând numele de utilizator și parola).

Urmați instrucțiunile din ghidul utilizatorului pentru a căuta concursul folosind filtrele de căutare, și anume ID-ul de negociere: UNDP-MDA-00358 și abonați-vă la concurs pentru a primi notificări în cazul în care se modifică documentul de concurs și cerințele.

În cazul în care nu v-ați înregistrat niciodată, urmați acest link pentru a vă înregistra un profil:
https://estm.fa.em2.oraclecloud.com/fscmUI/faces/PrcPosRegisterSupplier?prcBuId=300000127714247, pe baza instrucțiunilor din ghidurile disponibile pe site-ul PNUD: https://www.undp.org/procurement/business/resources-for-bidders.

Vă rugăm să rețineți că link-ul de acces la profilul înregistrat al furnizorului este trimis de Oracle în termen de până la 3 zile. În cazul în care nu ați primit linkul de acces după 3 zile de la înregistrare, trebuie să vă adresați pentru asistență la PNUD la adresa de e-mail: sc.md@undp.org. În cazul în care întâmpinați erori la înregistrare (de exemplu, sistemul indică faptul că furnizorul este deja înregistrat), trebuie să solicitați asistență PNUD la adresa de e-mail: sc.md@undp.org.

Firewall-ul computerului ar putea bloca extensia oracle sau undp.org și este posibil ca Furnizorii să nu primească notificările Oracle. Vă rugăm să dezactivați orice firewall de pe calculatoarele dumneavoastră pentru a asigura primirea notificărilor prin e-mail.

Nu creați un profil nou dacă aveți deja unul. Folosiți funcția de parolă uitată în cazul în care nu vă amintiți parola sau numele de utilizator de la înregistrarea anterioară.
În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare cu privire la aplicația prin intermediul portalului online Quantum, vă rugăm să contactați Unitatea de achiziții publice la adresa sc.md@undp.org. Vă rugăm să fiți atenți la faptul că propunerea se depune online prin intermediul sistemului Quantum, iar orice propunere trimisă la adresa de e-mail menționată mai sus va fi descalificată.
În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare cu privire la anunț, termenii de referință sau alte cerințe, vă rugăm să comunicați folosind funcționalitatea de mesagerie din portal.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor (data și ora), care este vizibil în portalul online pentru furnizori, va fi final. Portalul nu va accepta depunerea niciunei oferte după această dată și oră. Este responsabilitatea solicitantului să se asigure că oferta este depusă înainte de acest termen limită de depunere.

Solicitanții sunt sfătuiți să încarce documentele ofertei și să depună oferta cu o zi înainte sau cu mult înainte de data și ora indicate la termenul limită de depunere a ofertelor. Nu așteptați până în ultimul moment. În cazul în care solicitantul se confruntă cu orice problemă în timpul depunerii ofertelor în ultimele minute înainte de termenul limită de depunere, este posibil ca PNUD să nu fie în măsură să ofere asistență într-un termen atât de scurt și nu va fi considerat responsabil în acest caz. PNUD nu va accepta nicio ofertă care nu este depusă direct prin intermediul sistemului.
În cazul în care există discrepanțe între termenul limită din sistem și cel indicat în altă parte, prevalează termenul limită din sistem.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați acest link

Data limită de depunere a aplicațiilor: 02 ianuarie 2024, 09:30 AM (EDT)

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE