Tuesday, May 28, 2024
18.2 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Poziție vacantă: Expert în finanțe durabile și tranziție către energie curată

spot_imgspot_img

Secretariatul Comunității Energetice/ Energy Community anunță deschiderea unui post pentru poziția de Expert în Finanțe Durabile și Tranziție către Energie Curată (ref.ECS/06/2024). Această poziție oferă o oportunitate unică de a contribui la alinierea organizației cu principiile Pactului Verde European și de a promova proiecte de energie sustenabilă în cadrul Comunității Energiei.

Sub supravegherea directă a Șefului Unității Pactului Verde European, expertul va fi responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor pentru alinierea organizației cu principiile Pactului Verde, cu accent special pe finanțele durabile și tranziția către energia curată. Acest rol implică asistarea Secretariatului în promovarea proiectelor de energie sustenabilă și coordonarea cooperării între Secretariat, instituțiile UE, IFI-urile și alți donatori prezenți și activi în cadrul Părților.

Cerințele pentru această poziție includ o diplomă universitară în economie, mediu, energie, drept sau într-un domeniu înrudit, împreună cu cel puțin 5 ani de experiență în finanțele durabile și tranziția energetică. Expertul selectat va beneficia de un contract de trei ani, cu o perioadă de probă de 6 luni, și va avea stația de lucru în Viena, Austria.

Salariul oferit este definit de bugetul Comunității Energiei, iar alte beneficii includ 30 de zile de concediu anual, posibilitatea de a lucra de acasă până la trei zile pe lună și acoperirea taxei de asigurare de accidente.

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vă rugăm să consultați anunțul de angajare disponibil pe site-ul web al Comunității Energiei. Termenul limită pentru aplicare este 26 mai 2024.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de Resurse Umane al Comunității Energiei la adresa hr@energy-community.org.

APLICĂ AICI

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE