Thursday, December 7, 2023
-1.2 C
Chișinău
spot_img

Solar Energy Bucharest Summit 2024

spot_img

Solar Energy Summit Bucharest revine cu o nouă ediție în luna aprilie 2024. Pe 3 – 4 aprilie 2024, investitori în energie, producători și furnizori de echipamente își dau întâlnire la cel mai așteptat eveniment de energie regenerabilă.

“Solar Energy Expo 2024”, cel mai așteptat eveniment al industriei energeticii solare din România! În fiecare an, “Solar Energy Expo” adună cei mai importanți jucători din domeniul energiei solare, specialiști, experți, companii și instituții guvernamentale pentru a explora și promova tehnologiile solare inovatoare și soluțiile durabile în cadrul unei expoziții extinse și a unui program de conferințe cuprinzător.

Despre eveniment:

“Solar Energy Expo” este un târg internațional de specialitate dedicat energiei solare, găzduit în București, România. Înființat în urmă cu câțiva ani, acest eveniment a devenit o platformă de referință pentru toți profesioniștii din domeniul energiei regenerabile, oferind oportunități valoroase de networking și de creștere a afacerilor. Expoziția adună producători, furnizori, dezvoltatori, investitori și alte părți interesate din întreaga lume.

Obiectivele “Solar Energy Expo 2024”:

  1. Promovarea energiei solare: Evenimentul are misiunea de a crește gradul de conștientizare cu privire la potențialul uriaș al energiei solare și importanța sa în lupta împotriva schimbărilor climatice și în dezvoltarea unei economii sustenabile.
  2. Prezentarea de soluții inovatoare: Participanții au ocazia de a explora cele mai recente tehnologii solare, panouri solare eficiente, stocarea și distribuția inteligentă a energiei, soluții pentru energie în mediul urban și multe alte inovații tehnologice.
  3. Crearea unor parteneriate strategice: Evenimentul facilitează întâlniri între expozanți, investitori și potențiali parteneri de afaceri pentru a iniția colaborări și proiecte comune.

Ce puteți găsi la “Solar Energy Expo 2024”:

  • Expoziție amplă: Standurile expozanților prezintă cele mai recente produse și tehnologii din domeniul energiei solare, inclusiv panouri fotovoltaice, baterii solare, sisteme de stocare, invertoare, echipamente de monitorizare și multe altele.
  • Conferințe și seminarii: Un program cuprinzător de conferințe și seminarii abordează subiecte variate, cum ar fi inovațiile în tehnologia solară, politicile energetice, finanțarea proiectelor solare, reglementările și impactul sustenabilității asupra industriei energetice.
  • Prezentări de cazuri de succes: Participanții vor avea ocazia să afle despre proiecte de succes și implementări inovatoare din industria energiei solare.
  • Dezbateri și discuții: Evenimentul oferă o platformă pentru dezbateri și discuții interactive despre provocările și oportunitățile în domeniul energiei solare.
  • Sesiuni de networking: “Solar Energy Expo 2024” facilitează întâlniri de networking între profesioniștii din industrie, creând astfel oportunități valoroase de colaborare și schimb de idei.

Concluzie:

“Solar Energy Expo 2024” este o oportunitate unică pentru toți cei interesați de energia solară să se conecteze cu specialiști, să exploreze cele mai recente tehnologii și să descopere cele mai bune practici din industrie. Cu o expoziție amplă și un program bogat de conferințe, acest eveniment aduce contribuții semnificative în promovarea și dezvoltarea energiei solare în România și în întreaga lume. Indiferent dacă sunteți un expert în domeniul energiei solare sau doar curios să aflați mai multe despre această industrie în creștere, “Solar Energy Expo 2024” este un eveniment pe care nu vreți să-l ratați!

RECENTE

Edineț – noul Smart City al Moldovei

Servicii publice modernizate, digitalizate și bazate pe tehnologii prietenoase cu mediul au fost inaugurate...

Perspectivele dezvoltării energiei geotermale în Republica Moldova

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, a fost organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu...

Optimizarea fluxului energetic în Uniunea Europeană: balanța, licitații și costuri în sistemul energetic integrat

Cum se restabilește frecvența într-o rețea electrică națională, conectată la sistemul energetic european?Cum se...

S-a lansat Renergia – prima aplicație din România ce eficientizează consumul de energie și reduce facturile

Energy Advisor, primul start-up afiliat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, lansează Renergia, prima aplicație mobilă...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE