Friday, March 1, 2024
5.5 C
Chișinău

Conferința internațională a Camerei de Comerț și Industrie: oportunități de participare la achizițiile publice durabile

spot_imgspot_img

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova se pregătește să găzduiască o conferință internațională dedicată explorării oportunităților de participare la achizițiile publice durabile în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Digital Park, în municipiul Chișinău, pe strada Mihai Viteazul 15A, în data de 1 februarie 2024.

Această conferință este parte a proiectului “Susținerea IMM-urilor UE din sectorul economiei circulare pentru a participa la achizițiile publice în țările din Europa de Est – P2GreenEST”, având scopul de a întruni reprezentanți ai organizațiilor de susținere a business-ului și ai companiilor din diverse țări, inclusiv România, Franța, Polonia, Ucraina și altele.

Participanții la conferință vor reprezenta domenii variate, printre care eficiență energetică și energie regenerabilă, economie circulară, producerea energiei din deșeuri agricole și bio-masă, managementul apelor și deșeurilor, tehnologii inovative în domeniul IT, eficiență energetică, managementul apelor și deșeurilor, construcții durabile, achiziții publice, protecția mediului ambiant, servicii de consultanță, etc.

Pentru informații suplimentare și pentru a vă înregistra la eveniment, vă invităm să accesați platforma conferinței: https://www.b2match.com/e/p2greenest-2024.

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE