Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

LG Energy Solution prezintă bateriile Litiu-Fosfat de Fier pe piața Europeană

spot_img

LG Energy Solution se pregătește să facă intrarea pe piața europeană cu bateriile Litiu-Fosfat de Fier (LiFePO4). Aceste baterii, parte a sistemului de stocare enblock E al companiei, au un avantaj remarcabil: sunt compatibile atât cu invertoarele monofazate, cât și cu cele trifazate, oferind utilizatorilor opțiuni versatile pentru stocarea eficientă a energiei.

LG Energy Solution va lansa aceste baterii în două variante: cu capacități de 12,4 kWh și 15,5 kWh. Debutul oficial va avea loc în Germania, începând cu luna noiembrie, urmând ca ulterior să fie introduse treptat și pe alte piețe europene.

Sistemul de stocare enblock E este conceput pentru a se adapta unei game variate de nevoi și spații. Având dimensiuni compacte, de 157 cm x 33 cm x 45 cm, acesta se dovedește a fi o soluție eficientă și versatilă. În plus, este certificat cu clasa de protecție IP55, făcându-l potrivit atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior. Cu o generoasă garanție de 10 ani, LG Energy Solution oferă clienților liniștea că produsul lor este durabil și de încredere.

Un aspect deosebit al acestor baterii de litiu-fosfat de fier îl reprezintă algoritmul lor de monitorizare a stării de încărcare. Acest algoritm asigură o abatere de sub 5% în ceea ce privește starea de încărcare a bateriei, ceea ce reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de standardul de 10% întâlnit la majoritatea bateriilor LiFePO4. Această precizie crescută îmbunătățește fiabilitatea și acuratețea întregului sistem, oferind utilizatorilor o soluție de stocare a energiei de încredere.

Numele produsului, “enblock,” nu este ales la întâmplare. Acesta reflectă abilitatea bateriei de a maximiza stocarea de energie într-un spațiu minim, făcând-o potrivită pentru încăperi de dimensiuni reduse sau spații cu suprafață limitată. De asemenea, LG Energy Solution subliniază ușurința de instalare a produsului, susținând că aceasta poate fi realizată în doar 15 minute. Acest proces rapid și simplu de instalare va atrage cu siguranță atenția profesioniștilor și a proprietarilor de locuințe care caută soluții fără complicații.

Cu intrarea LG Energy Solution pe piața europeană cu aceste baterii de litiu-fosfat de fier, consumatorii vor beneficia de o gamă mai largă de opțiuni în sectorul energiilor regenerabile. Capacitatea acestor baterii de a funcționa cu invertoarele monofazate și trifazate, alături de precizia și eficiența lor, le plasează ca o opțiune promițătoare pentru necesitățile de stocare a energiei în mediul rezidențial.

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE