Sunday, July 21, 2024
27.2 C
Chișinău
26.9 C
Bălţi
26.2 C
Cahul
25.8 C
Hînceşti
28.3 C
Ştefan Vodă
23.6 C
Edineţ
spot_imgspot_img

Modulele 0BB HJT Hyper-ion de la Risen Energy au trecut testele de mediu TÜV SÜD 3X IEC

spot_imgspot_img

Risen Energy a anunțat recent o realizare importantă, aceea că a trecut cu succes testele de mediu TÜV SÜD 3X IEC. Conform raportului de testare, în condițiile de testare stricte, modulele HJT Hyper-ion de la Risen Energy au demonstrat o rată maximă de degradare a puterii mai mică de 5%. Rezultatele testelor indică faptul că produsul nu numai că prezintă o rezistență excepțională la intemperii și o fiabilitate deosebită, dar și o selecție de materiale și procese de vârf în industrie, precum și aplicații, ceea ce îl face cel mai bun produs care îndeplinește cerințele de instalare de înaltă calitate ale clienților globali.

RENERGY

Pe măsură ce industria fotovoltaică (PV) evoluează și capacitățile de instalare la nivel global continuă să crească, mediile de aplicare pentru module devin din ce în ce mai diverse. Unele scenarii de aplicații speciale cer o rezistență mai mare la intemperii și o fiabilitate mai mare a modulelor. Prin urmare, testele IEC stricte au devenit o cerință fundamentală pentru companiile de top în vederea validării performanței modulelor lor. Fiind cel mai important producător de module care se concentrează pe HJT ca tehnologie principală de tip n, Risen Energy consideră testele IEC stricte ca fiind o cerință de bază pentru produsele sale HJT Hyper-ion în timpul dezvoltării și producției de masă. Finalizarea cu succes a testului 3X IEC de către TÜV SÜD, o agenție terță de renume și autoritate la nivel mondial, cu o rată maximă de degradare mai mică de 5%, demonstrează fiabilitatea și rezistența la intemperii a produselor HJT Hyper-ion de la Risen Energy pe tot parcursul ciclului de viață al acestora. Rezistența lor excepțională la intemperii și fiabilitatea lor asigură o mai bună protecție pentru aplicațiile în aer liber pe termen lung, contribuind la creșterea beneficiilor clienților în materie de generare de energie.

Risen Energy, cu 22 de ani de experiență dedicată în industria fotovoltaică, a acumulat o experiență vastă în dezvoltarea și fabricarea produselor și a stabilit un sistem cuprinzător de dezvoltare a produselor și de gestionare a calității, care garantează calitatea și fiabilitatea produselor sale pe tot parcursul ciclului de viață, oferind clienților o experiență îmbunătățită de utilizare. Angajamentul Risen Energy de a furniza produse de înaltă calitate clienților și pieței reflectă misiunea sa continuă. Reputația excelentă a companiei în rândul clienților a poziționat-o ca una dintre mărcile fotovoltaice de renume la nivel mondial.

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE