Friday, March 1, 2024
10 C
Chișinău

SolarPower Summit 2024: Mission Solar

spot_imgspot_img

În perioada 4-5 martie 2024, Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels va găzdui evenimentul de referință în domeniul energiei solare – SolarPower Summit 2024: Misiunea Solar. O reuniune de lideri, experți și pasionați de energie regenerabilă pentru a explora și modela viitorul energetic al Europei.

SolarPower Summit 2024: Misiunea Solar va aduce în prim-plan dezbateri și prezentări pe teme cruciale precum decarbonizarea sistemelor energetice, extinderea piețelor solare emergente, digitalizarea clădirilor solare și inovațiile tehnologice care vor defini următoarea eră a energiei regenerabile.

Pe lângă agenda bogată, participanții vor avea oportunitatea de a explora numeroase subiecte, printre care relocalizarea producției și invertorilor, procesele de obținere a permiselor și utilizarea terenului în proiecte Agrisolar sau tehnologii Floating-PV. De asemenea, vor putea să descopere perspectivele asupra conectării la rețea și a rolului crucial al stocării de energie solară în asigurarea securității energetice a Europei.

Un accent special va fi pus pe inovație, cu acordarea unui premiu anual pentru start-up-urile care aduc contribuții semnificative în domeniul energiei solare. Sustenabilitatea va fi, de asemenea, în centrul atenției, acoperind subiecte precum ESG și reciclarea celulelor fotovoltaice.

SolarPower Summit 2024 va servi, de asemenea, ca platformă pentru discuții despre energie solară la nivel global, evenimente precum COP28 și eforturile internaționale pentru atingerea obiectivelor globale privind utilizarea surselor regenerabile.

Cu agenda sa diversificată și gazda sa distinsă, evenimentul promite să fie un moment esențial în evoluția domeniului energiei solare. Participanții sunt așteptați să se alăture Misiunii Solare și să contribuie la transformarea peisajului energetic al viitorului.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE