Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

Sustainable Solar Europe 2023

spot_imgspot_img

SolarPower Europe și Intersolar Europe și-au unit forțele pentru a crea un forum pentru a explora, discuta și aborda principalele provocări și oportunități de sustenabilitate cu care se confruntă energia solară.
Industria solară europeană a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultima perioadă, iar în anii următori se așteaptă o creștere interesantă. În acest context, sectorul solar trebuie să își demonstreze capacitatea de a deveni sursa principală de energie a Europei – și a lumii. Pentru a face acest lucru, trebuie să se realizeze durabilitatea pe termen lung în toate dimensiunile relevante – de mediu, socială și economică. Ca urmare a succesului ediției din 2022, Sustainable Solar Europe 2023 este evenimentul la care trebuie să participați pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra subiectului sustenabilității în sectorul fotovoltaic solar.

Reunind actori din industrie, cadre universitare, factori de decizie politică și alte părți interesate, acest eveniment va aborda unele dintre cele mai fierbinți subiecte de sustenabilitate pentru acest sector, cu sesiuni dedicate, printre altele, transparenței lanțului de aprovizionare, cadrelor de reglementare pentru producția fotovoltaică sustenabilă, sustenabilității componentelor fotovoltaice, tendințelor și inovațiilor în domeniul energiei solare plutitoare și Agri-PV, provocărilor legate de sfârșitul ciclului de viață al energiei fotovoltaice și soluțiilor circulare. Participanții vor obține o cunoaștere aprofundată a celor mai bune practici din industrie, actualizări de reglementare și politici, înconjurați de un mediu excelent pentru oportunități de networking.

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE