Sunday, July 21, 2024
27.2 C
Chișinău
26.9 C
Bălţi
26.2 C
Cahul
25.8 C
Hînceşti
28.3 C
Ştefan Vodă
23.6 C
Edineţ
spot_imgspot_img

Sustainable Solar Europe 2023

spot_imgspot_img

SolarPower Europe și Intersolar Europe și-au unit forțele pentru a crea un forum pentru a explora, discuta și aborda principalele provocări și oportunități de sustenabilitate cu care se confruntă energia solară.
Industria solară europeană a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultima perioadă, iar în anii următori se așteaptă o creștere interesantă. În acest context, sectorul solar trebuie să își demonstreze capacitatea de a deveni sursa principală de energie a Europei – și a lumii. Pentru a face acest lucru, trebuie să se realizeze durabilitatea pe termen lung în toate dimensiunile relevante – de mediu, socială și economică. Ca urmare a succesului ediției din 2022, Sustainable Solar Europe 2023 este evenimentul la care trebuie să participați pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra subiectului sustenabilității în sectorul fotovoltaic solar.

Reunind actori din industrie, cadre universitare, factori de decizie politică și alte părți interesate, acest eveniment va aborda unele dintre cele mai fierbinți subiecte de sustenabilitate pentru acest sector, cu sesiuni dedicate, printre altele, transparenței lanțului de aprovizionare, cadrelor de reglementare pentru producția fotovoltaică sustenabilă, sustenabilității componentelor fotovoltaice, tendințelor și inovațiilor în domeniul energiei solare plutitoare și Agri-PV, provocărilor legate de sfârșitul ciclului de viață al energiei fotovoltaice și soluțiilor circulare. Participanții vor obține o cunoaștere aprofundată a celor mai bune practici din industrie, actualizări de reglementare și politici, înconjurați de un mediu excelent pentru oportunități de networking.

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE