Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

Sustainable Solar Europe 2023

spot_img

SolarPower Europe și Intersolar Europe și-au unit forțele pentru a crea un forum pentru a explora, discuta și aborda principalele provocări și oportunități de sustenabilitate cu care se confruntă energia solară.
Industria solară europeană a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultima perioadă, iar în anii următori se așteaptă o creștere interesantă. În acest context, sectorul solar trebuie să își demonstreze capacitatea de a deveni sursa principală de energie a Europei – și a lumii. Pentru a face acest lucru, trebuie să se realizeze durabilitatea pe termen lung în toate dimensiunile relevante – de mediu, socială și economică. Ca urmare a succesului ediției din 2022, Sustainable Solar Europe 2023 este evenimentul la care trebuie să participați pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra subiectului sustenabilității în sectorul fotovoltaic solar.

Reunind actori din industrie, cadre universitare, factori de decizie politică și alte părți interesate, acest eveniment va aborda unele dintre cele mai fierbinți subiecte de sustenabilitate pentru acest sector, cu sesiuni dedicate, printre altele, transparenței lanțului de aprovizionare, cadrelor de reglementare pentru producția fotovoltaică sustenabilă, sustenabilității componentelor fotovoltaice, tendințelor și inovațiilor în domeniul energiei solare plutitoare și Agri-PV, provocărilor legate de sfârșitul ciclului de viață al energiei fotovoltaice și soluțiilor circulare. Participanții vor obține o cunoaștere aprofundată a celor mai bune practici din industrie, actualizări de reglementare și politici, înconjurați de un mediu excelent pentru oportunități de networking.

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE