Friday, March 1, 2024
10 C
Chișinău

ANRE a acordat premii învingătorilor concursului „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a

SURSĂanre
spot_imgspot_img

La data de 25 ianuarie 2024, conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a înmânat diplome și premii învingătorilor concursului de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a, care s-a desfășurat pe parcursul lunii noiembrie 2023.

Laureații concursului au devenit: Gonța Ana-Maria – locul I (tabletă); Vredmic Evelina – locul II (E-book); Țurcan Alexandra – locul III (imprimantă).

De asemenea, au fost acordate și alte premii: căști fără fir, camere web și căști cu fir. Totodată, pentru efortul depus, 200 de elevi au primit maiouri, iar 3845 de participanți au primit carnete personalizate.

La ediția a II-a au participat 4072 de elevi ai claselor a V-XII-a din instituțiile de învățământ din Republica Moldova, aproape de două ori mai mult decât la prima ediție, iar asta înseamnă că un număr mult mai mare de copii și-au dat interesul, au fost receptivi, au studiat și s-au familiarizat cu regulile ce țin de securitatea energetică. Este unul dintre obiectivele pe care și le-au pus organizatorii concursului, concurs care a constituit un eveniment și a devenit popular în rândurile elevilor.

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE