Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

Dacă ești în weekend la Brașov, mergi la festivalul “Consolid8” dedicat tehnologiilor verzi și sustenabilității

SURSĂconsolid8
spot_img

23 – 24 Septembrie, Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu”

VEZI LOCAȚIE

Într-o premieră pentru Europa de Est, se deschide Festivalul Consolid8, o inițiativă dedicată tehnologiilor verzi și sustenabilității, ce promite să redefinească perspectivele asupra vieții și afacerilor în contextul tranziției digitale și ecologice. Acest eveniment, desfășurat timp de 3 zile în inima orașului Brașov, reprezintă o oportunitate unică pentru participanți de a se conecta cu idei inovatoare, experți în domeniul sustenabilității și lideri de opinie de prestigiu.

Cu deviza “Get your green bag ready for knowledge”, Festivalul Consolid8 se prezintă ca primul târg de idei și soluții dedicate consolidării vieților și afacerilor sustenabile de care avem cu toții nevoie. De la discuții cheie, dezbateri și evenimente satelit la activări interactive, ateliere, expoziții și multe alte surprize, festivalul oferă participanților posibilitatea de a găsi soluții practice și directe care pot transforma modul în care lucrăm, trăim și interacționăm.

La Consolid8, veți avea ocazia de a întâlni fondatori de vârf, investitori, inovatori, oameni de știință, creatori și alte minți curioase care au puterea de a vă schimba viața în bine. Aici, veți putea afla despre cele mai recente tendințe în tehnologie și sustenabilitate și despre oportunitățile care le însoțesc.

Festivalul oferă, de asemenea, o platformă pentru a vă extinde rețeaua de contacte, întâlnindu-vă cu persoane cu aceleași interese și experți din industrie care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea sau ideile într-un mediu propice schimbării durabile.

În zona Expo, puteți testa produse, tehnologii și servicii noi, având acces la resurse prețioase, oportunități de investiții și opțiuni de finanțare pentru nevoile dvs.

Participând la sesiuni interactive, ateliere și evenimente satelit, veți putea să vă puneți în joc mintea și creativitatea alături de experți de prestigiu. Acest festival oferă o gamă completă de experiențe, de la discursuri motivaționale la ateliere pentru copii, activări tehnologice, sesiuni de matchmaking și evenimente satelit.

Astfel, vă invităm să luați parte la Festivalul Consolid8, primul festival din Europa de Est dedicat tehnologiilor verzi și sustenabilității, unde vă puteți redefini viziunea ecologică și puteți afla despre noile tendințe care vor remodela viața așa cum o cunoaștem. Fiți parte din acest eveniment și contribuiți la consolidarea unei lumi mai sustenabile pentru toți.

AGENDA FESTIVALULUI

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE