Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

DISPONIBILITATEA RACORDĂRII CENTRALELOR ELECTRICE LA REȚEAUA ELECTRICĂ DE DISTRIBUȚIE

spot_imgspot_img

Premier Energy a lansat o hartă detaliată care prezintă Disponibilitatea Racordării Centralelor Electrice la Rețeaua Electrică de Distribuție. Această inițiativă vine în sprijinul producătorilor de energie din întreaga țară, oferindu-le acces la informații esențiale pentru a-și extinde operațiunile și pentru a contribui la dezvoltarea infrastructurii energetice naționale.

Harta interactivă dezvăluie locațiile disponibile pentru racordarea centralelor electrice și capacitatea de absorbție a rețelei de distribuție a Premier Energy. Producătorii de energie pot vizualiza cu ușurință zonele unde sunt deschise posibilități de racordare, ceea ce le permite să ia decizii informate în ceea ce privește amplasarea noilor centrale electrice.

Prin intermediul acestei inițiative, Premier Energy urmărește să faciliteze dezvoltarea energiei regenerabile și a altor tehnologii curate, precum și să sprijine tranziția către un mix energetic mai ecologic. Oferind o transparență sporită și informații clare privind disponibilitatea racordării, compania dorește să stimuleze investițiile în sectorul energetic, asigurând o distribuție eficientă și echitabilă a energiei în întreaga țară.

Reprezentanții companiilor interesate pot accesa harta online pe site-ul oficial al Premier Energy și pot interacționa cu diferitele opțiuni de racordare disponibile. În plus, echipa Premier Energy stă la dispoziția producătorilor de energie pentru a oferi consultanță și asistență în procesul de racordare.

Prin lansarea acestei hărți cu Disponibilitatea Racordării Centralelor Electrice, Premier Energy reafirmă angajamentul său de a promova dezvoltarea sustenabilă a sectorului energetic și de a contribui la atingerea obiectivelor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră și a impactului asupra mediului înconjurător.

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE