Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

DISPONIBILITATEA RACORDĂRII CENTRALELOR ELECTRICE LA REȚEAUA ELECTRICĂ DE DISTRIBUȚIE

spot_img

Premier Energy a lansat o hartă detaliată care prezintă Disponibilitatea Racordării Centralelor Electrice la Rețeaua Electrică de Distribuție. Această inițiativă vine în sprijinul producătorilor de energie din întreaga țară, oferindu-le acces la informații esențiale pentru a-și extinde operațiunile și pentru a contribui la dezvoltarea infrastructurii energetice naționale.

Harta interactivă dezvăluie locațiile disponibile pentru racordarea centralelor electrice și capacitatea de absorbție a rețelei de distribuție a Premier Energy. Producătorii de energie pot vizualiza cu ușurință zonele unde sunt deschise posibilități de racordare, ceea ce le permite să ia decizii informate în ceea ce privește amplasarea noilor centrale electrice.

Prin intermediul acestei inițiative, Premier Energy urmărește să faciliteze dezvoltarea energiei regenerabile și a altor tehnologii curate, precum și să sprijine tranziția către un mix energetic mai ecologic. Oferind o transparență sporită și informații clare privind disponibilitatea racordării, compania dorește să stimuleze investițiile în sectorul energetic, asigurând o distribuție eficientă și echitabilă a energiei în întreaga țară.

Reprezentanții companiilor interesate pot accesa harta online pe site-ul oficial al Premier Energy și pot interacționa cu diferitele opțiuni de racordare disponibile. În plus, echipa Premier Energy stă la dispoziția producătorilor de energie pentru a oferi consultanță și asistență în procesul de racordare.

Prin lansarea acestei hărți cu Disponibilitatea Racordării Centralelor Electrice, Premier Energy reafirmă angajamentul său de a promova dezvoltarea sustenabilă a sectorului energetic și de a contribui la atingerea obiectivelor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră și a impactului asupra mediului înconjurător.

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE