Friday, March 1, 2024
10 C
Chișinău

Înscrie-ți copiii la Tech&Engineering Swiss Summer Camp

spot_imgspot_img

Tinerii cu vârsta de 16-17 ani sunt invitați să se înscrie la tabăra de vară „Tech&Engineering Swiss Summer Camp”, dedicată mai multor activități educaționale în domeniul ingineriei. Tabăra va avea loc la Școala de Inginerie și Arhitectură din Fribourg (HEIA-FR), Elveția, în perioada 1-15 iulie 2024.

Tinerii vor avea posibilitatea să asimileze noi cunoștințe în domeniul ingineriei, să-și perfecționeze abilitățile tehnice, să dezvolte relații profesionale și să favorizeze schimbul de cunoștințe. La fel, tabăra reprezintă o oportunitate de a conecta elevi din întreaga lume și specialiști în diverse segmente ale ingineriei.

Programul include o săptămână de evenimente cu scop educațional – sesiuni de instruire, cursuri, ateliere, masterclass-uri, vizite la companii și laboratoare, activități distractive. 

Activitățile se vor desfășura atât în limba franceză, cât și în engleză. Pentru mai multe detalii și înregistrare accesați aici.

Pentru orice întrebări suplimentare, contactați organizatorii la adresa de e-mail a taberei: summercamp-heia@hefr.ch sau Joanna.nseir@hefr.ch.

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE