Sunday, July 21, 2024
22.2 C
Chișinău
26.9 C
Bălţi
26.2 C
Cahul
25.8 C
Hînceşti
28.3 C
Ştefan Vodă
23.6 C
Edineţ
spot_imgspot_img

Investor Connect 2023: Studiu de caz „Energia Geotermalã”

spot_imgspot_img

Energia geotermală este o sursă de energie regenerabilă, obținută din căldura aflată în interiorul Pământului, care poate fi utilizată pentru încălzirea locuințelor, a spațiilor comerciale și a apei menajere. De asemenea, poate fi utilizată pentru producerea electricității.

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, va fi organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu de caz „Energia Geotermală”. Evenimentul va fi o platformă de conectare între companiile din domeniul energiei geotermale și antreprenorii care își doresc utilizeze această tehnologie pentru proiectele investiționale.

La 1 decembrie, la ora 11:30, la Tekwill (str. Studenților 9/11) antreprenorii sunt invitați offline să descopere mai multe studii de caz din Islanda – țara care își acoperă 100% consumul de energie termică din surse regenerabile utilizând instalațiile geotermale.

În cadrul evenimentului, experți islandezi din industrie vor relata despre cele mai recente evoluții în tehnologia geotermală și tendințele de investiții.

Sunt așteptați la eveniment până la 50 de invitați, care pot participa prin înregistrarea prealabilă: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMk5RqGDDP_EavIgZGLuSgNARbmDswMwZV2tHrjMuzGnahrQ/viewform
Agenda evenimentului va fi expediată ulterior la adresa de e-mail a participanților.

Acest eveniment este organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) ca parte componenta a proiectului GCIP Moldova pentru a facilita parteneriatele strategice în domeniul energiei curate și a crea platforme de conexiune între antreprenori, instituții de finanțare și deținătorii de tehnologie esențiale pentru avansarea și implementarea soluțiilor geotermale.

Participă la eveniment sau utilizează #MoldovaInvestorConnect pentru a urmări mai multe detalii despre soluțiile prezentate, posibilitățile investiționale și dezvoltarea domeniului energiei geotermale!

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE