Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

Investor Connect 2023: Studiu de caz „Energia Geotermalã”

spot_img

Energia geotermală este o sursă de energie regenerabilă, obținută din căldura aflată în interiorul Pământului, care poate fi utilizată pentru încălzirea locuințelor, a spațiilor comerciale și a apei menajere. De asemenea, poate fi utilizată pentru producerea electricității.

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, va fi organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu de caz „Energia Geotermală”. Evenimentul va fi o platformă de conectare între companiile din domeniul energiei geotermale și antreprenorii care își doresc utilizeze această tehnologie pentru proiectele investiționale.

La 1 decembrie, la ora 11:30, la Tekwill (str. Studenților 9/11) antreprenorii sunt invitați offline să descopere mai multe studii de caz din Islanda – țara care își acoperă 100% consumul de energie termică din surse regenerabile utilizând instalațiile geotermale.

În cadrul evenimentului, experți islandezi din industrie vor relata despre cele mai recente evoluții în tehnologia geotermală și tendințele de investiții.

Sunt așteptați la eveniment până la 50 de invitați, care pot participa prin înregistrarea prealabilă: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMk5RqGDDP_EavIgZGLuSgNARbmDswMwZV2tHrjMuzGnahrQ/viewform
Agenda evenimentului va fi expediată ulterior la adresa de e-mail a participanților.

Acest eveniment este organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) ca parte componenta a proiectului GCIP Moldova pentru a facilita parteneriatele strategice în domeniul energiei curate și a crea platforme de conexiune între antreprenori, instituții de finanțare și deținătorii de tehnologie esențiale pentru avansarea și implementarea soluțiilor geotermale.

Participă la eveniment sau utilizează #MoldovaInvestorConnect pentru a urmări mai multe detalii despre soluțiile prezentate, posibilitățile investiționale și dezvoltarea domeniului energiei geotermale!

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE