Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

Investor Connect 2023: Studiu de caz „Energia Geotermalã”

spot_imgspot_img

Energia geotermală este o sursă de energie regenerabilă, obținută din căldura aflată în interiorul Pământului, care poate fi utilizată pentru încălzirea locuințelor, a spațiilor comerciale și a apei menajere. De asemenea, poate fi utilizată pentru producerea electricității.

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, va fi organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu de caz „Energia Geotermală”. Evenimentul va fi o platformă de conectare între companiile din domeniul energiei geotermale și antreprenorii care își doresc utilizeze această tehnologie pentru proiectele investiționale.

La 1 decembrie, la ora 11:30, la Tekwill (str. Studenților 9/11) antreprenorii sunt invitați offline să descopere mai multe studii de caz din Islanda – țara care își acoperă 100% consumul de energie termică din surse regenerabile utilizând instalațiile geotermale.

În cadrul evenimentului, experți islandezi din industrie vor relata despre cele mai recente evoluții în tehnologia geotermală și tendințele de investiții.

Sunt așteptați la eveniment până la 50 de invitați, care pot participa prin înregistrarea prealabilă: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMk5RqGDDP_EavIgZGLuSgNARbmDswMwZV2tHrjMuzGnahrQ/viewform
Agenda evenimentului va fi expediată ulterior la adresa de e-mail a participanților.

Acest eveniment este organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE) ca parte componenta a proiectului GCIP Moldova pentru a facilita parteneriatele strategice în domeniul energiei curate și a crea platforme de conexiune între antreprenori, instituții de finanțare și deținătorii de tehnologie esențiale pentru avansarea și implementarea soluțiilor geotermale.

Participă la eveniment sau utilizează #MoldovaInvestorConnect pentru a urmări mai multe detalii despre soluțiile prezentate, posibilitățile investiționale și dezvoltarea domeniului energiei geotermale!

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE