Sunday, July 21, 2024
27.2 C
Chișinău
26.9 C
Bălţi
26.2 C
Cahul
25.8 C
Hînceşti
28.3 C
Ştefan Vodă
23.6 C
Edineţ
spot_imgspot_img

OnoMotion și E-cargobikes aduc în Londra biciclete electrice pentru transport de marfă

SURSĂonomotion
spot_imgspot_img

OnoMotion, o companie tech cu sediul în Berlin, a încheiat o colaborare cu E-cargobikes pentru a introduce pe piața britanică bicicletele sale electrice de transport de marfă.

Lansarea bicicletei Ono e-cargo este planificată să aibă loc la London EV Show (28-30 noiembrie, ExCeL Londra), un eveniment de prim rang pentru cei interesați de vehiculele electrice.

Potrivit celor implicați, bicicleta electrică de transport de marfă Ono prezintă un design tradițional similar cu vehiculul pe care familiile olandeze îl folosesc de zeci de ani pentru a-și transporta copiii. E-cargobikes, o companie de livrări cu sediul în Londra, a raportat că a efectuat peste 500.000 de livrări cu emisii zero în Londra folosind aceste vehicule, în parteneriat cu retaileri importanți precum Sainsburys, Co-op și Ocado.

Compania susține că a demonstrat că o bicicletă electrică de transport de marfă de primă generație poate livra aceeași greutate și volum de mărfuri în aceeași perioadă de timp ca și o dubă, la mai puțin de un procent din costurile energetice. Experiența practică dobândită a ajutat compania să înțeleagă capacitățile bicicletei de transport de marfă și să identifice domenii în care inovațiile ulterioare în proiectare ar putea aborda mai eficient provocările existențiale ale orașelor.

RENERGY

Partenerii afirmă că Ono reprezintă următorul pas, o a doua generație de biciclete electrice de transport de marfă care depășesc limitele anterioare prin încărcare modulară, capacitate de transport crescută și construcție de nivel industrial.

Bicicleta poate transporta 200 kg într-un container de 2 metri cubi, ușor de rulat pe și de pe unitatea sa tractoare. Se preconizează că aceasta va susține livrări mai lungi, un volum mai mare și o gamă extinsă de activități de service și asistență.

“De la înființarea noastră în 2017, obiectivul nostru a fost să înlocuim camionetele poluante de pe străzile noastre și să stabilim un nou standard pentru logistica urbană de ultimă milă”, a declarat James FitzGerald, director general și cofondator al E-cargobikes.

Introducerea modelului Ono în Marea Britanie, cu tehnologia sa de tip swap-body, securitate îmbunătățită și consum redus de energie, se aliniază cu viziunea companiei pentru logistica sustenabilă.

Așteptăm cu nerăbdare să aducem Ono pe piața britanică și să sprijinim trecerea la rețele de livrare cu zero emisii nete”, a adăugat Beres Seelbach, co-CEO al OnoMotion. “Londra și numeroase alte orașe din Marea Britanie au implementat zone cu emisii reduse, ceea ce înseamnă că alternativele eficiente și fără emisii sunt o necesitate.

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE