Tuesday, May 28, 2024
14.4 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Pe 8 decembrie expiră termenul de participare la concursul “Cum ajunge lumina în casa mea” organizat de Moldelectrica

spot_imgspot_img

Moldelectrica” organizează în perioada 21 noiembrie – 08 decembrie concursul de creație ,, Cum ajunge lumina în casa mea?”, în rândul elevilor din ciclul de învățământ primar.

Astfel participanții concursului vor avea misiunea de a crea clipuri video cu o durată de maxim două minute, prin care vor promova sectorul electroenergetic, importanța meseriei de energetician, dar și cum își imaginează aceștia drumul energiei electrice până la instalațiile electrice din casă.

Concursul „Cum ajunge lumina în casa mea?” se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 08 decembrie 2023 și presupune evaluarea  –  în două etape:

  • Evaluare Locală- desfășurată la nivelul Sucursalelor Î.S. „Moldelectrica” (Nord-Vest, Nord, Centru și Sud)– unde vor fi selectate câte 3 cele mai reușite materiale din fiecare regiune;
  • Evaluare Republicană – din cele 12 materiale selectate la nivelul Sucursalelor se vor selecta 3 ce se vor clasa pe locurile (I,II și III).

Suplimentar, cele 12 materiale selectate vor fi plasate pe pagina de faceebook a Î.S. „Moldelectrica” pentru participarea la premiul ,,Simpatia publicului”, prin determinarea celui mai votat material în perioada 14-18 decembrie 2023 .

Așteptăm cele mai ingenioase filmulețe pe adresa presa@moldelectrica.md cu mențiunea în titlul mesajului „Concurs – Cum ajunge lumina în casa mea?”.

Instrucțiunea de participare o vedeți aici

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE