Friday, March 1, 2024
5.5 C
Chișinău

Peste 20000 de vouchere acordate în cadrul Programului „Rabla electrocasnice”

spot_imgspot_img

22185 de vouchere acordate în cadrul Programului „Rabla pentru electrocasnice” au fost valorificate până la data de 5 februarie. În total, au fost procurate în jur de 1622 de electrocasnice mari și 164 504 de becuri LED în baza voucherelor.

Dacă sunteți beneficiarul unui voucher, îl puteți valorifica adresându-vă la oricare filială a magazinelor participante în program. Lista acestora poate fi găsită pe ecovoucher.md.

În cazul în care apare nevoia de sprijin pentru utilizarea voucherului, beneficiarii pot contacta Centrul de Suport al Agenției pentru Eficiență Energetică la numărul de telefon 0 8005 5005.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” este implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu Centrul Național pentru Energie Durabilă cu suportul financiar al Uniunii Europene.

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE