Tuesday, May 28, 2024
18.2 C
Chișinău
spot_imgspot_img

RED NORD A LANSAT HARTA INTERACTIVĂ A DISPONIBILITĂȚII REȚELELOR DE DISTRIBUȚIE

SURSĂRED NORD
spot_imgspot_img

VEZI HARTA AICI

SA RED NORD a lansat astăzi o nouă facilitate pe pagina lor web, care permite utilizatorilor să verifice disponibilitatea rețelelor de distribuție în timp real în zona lor de activitate. Această soluție inovatoare are scopul de a simplifica procesul de planificare și racordare a noilor surse de generare la rețelele de distribuție.

Utilizând harta interactivă pusă la dispoziție, utilizatorii pot evalua în timp real capacitatea rețelelor de distribuție și pot verifica dacă aceasta se potrivește nevoilor lor. Nu mai este nevoie să aștepte pentru a solicita avizul de racordare; acum, toate informațiile necesare sunt la îndemână.

Interfața interactivă utilizează diferite culori pentru a indica nivelul de disponibilitate al rețelelor de distribuție pentru noile surse de generare. Această abordare vizuală face ca procesul de evaluare să fie rapid și facil.

Pentru a accesa harta disponibilității racordării centralelor electrice la rețeaua electrică de distribuție, vizitați acest link.

Această inovație aduce un plus de eficiență și transparență în procesul de planificare și racordare a noilor surse de generare la rețelele de distribuție. Compania [Numele Companiei] demonstrează astfel angajamentul lor de a răspunde nevoilor clienților într-un mod cât mai eficient și mai accesibil.

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE