Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

A început cea mai mare expoziție din China: Solar PV & Energy Storage World Expo Guangzhou 2023

spot_img

Guangzhou, China – În perioada 8-10 august 2023, va avea loc Expoziția Mondială a Energiei Solare și Stocării Energiei 2023 / Solar PV & Energy Storage World Expo Guangzhou, (cunoscută anterior sub numele de PV Guangzhou), un eveniment internațional de prestigiu în industria solară și fotovoltaică. Acest târg de anvergură prezintă cele mai recente dezvoltări, produse și servicii din sectorul energetic, oferind vizitatorilor o vitrină globală a inovațiilor din domeniul energiei solare și a stocării de energie.

Găzduit la Complexul China Import & Export Fair Pazhou din Guangzhou, un centru de expoziții și conferințe de renume mondial cu infrastructură modernă și facilități excelente, evenimentul este organizat de către Guangdong Grandeur International Exhibition Group, un nume cunoscut pentru experiența sa în organizarea de expoziții și pentru angajamentul său de a promova industriile prin târguri comerciale internaționale.

Expoziția acoperă o gamă vastă de subiecte esențiale, inclusiv echipamente de producție fotovoltaică, tehnologii de producție și cercetare, produse pentru aplicații solare și stocarea energiei. Vizitatorii au oportunitatea de a descoperi produse și servicii inovatoare, precum echipamentele pentru producția de plăci de siliciu, echipamentele pentru producția de baterii și echipamentele pentru producția de panouri solare/module. Un aspect special al expoziției este posibilitatea ca vizitatorii să învețe comprehensiv despre cele mai recente dezvoltări și tendințe în domeniu, în același timp stabilind contacte valoroase de afaceri.

Expozanții vin din toate sectoarele industriei solare și fotovoltaice, inclusiv producători de echipamente de producție, furnizori de soluții tehnologice și institute de cercetare. Vizitatorii principali sunt profesioniști din aceste domenii, interesați să descopere cele mai noi inovații și să stabilească noi relații de afaceri.

O caracteristică remarcabilă a Expoziției este extinderea suprafeței de expoziție la 100.000 mp, cu 1.500 de expozanți de calitate care vor prezenta tehnologii de vârf în domeniul energiei solare și a stocării de energie. De asemenea, evenimentul se va desfășura sub același acoperiș cu Expoziția Internațională a Conservării Energiei, Stocării Energiei și Energiei Curate din China, acoperind și alte opțiuni energetice precum stații de încărcare, energie eoliană, baterii, surse de energie, bioenergie și tehnologii de încălzire.

Cu ridicarea restricțiilor de călătorie și a politicilor de carantină, experți din întreaga lume se vor alătura acestui festival anual al industriei pentru a se conecta cu parteneri comerciali vechi și pentru a explora noi oportunități de afaceri. Înregistrările expozanților au crescut cu 30% în luna ianuarie față de decembrie 2022, semn că mulți expozanți revin pentru prima dată după pandemie, iar noii expozanți își rezervă spații generoase pentru standuri, fiind pregătiți să întâlnească cumpărători cu nevoi serioase de achiziție.

Guangzhou, un oraș vibrant cu o istorie și cultură bogată, oferă multe atracții pentru vizitatorii expoziției. Complexul China Import & Export Fair Pazhou este bine conectat la rețeaua de transport public, asigurând astfel o călătorie ușoară către eveniment și o experiență plăcută pentru toți participanții. Expoziția Mondială a Energiei Solare și Stocării Energiei reprezintă astfel un eveniment informativ și inovator pentru toți cei interesați de industria solară și fotovoltaică.

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE