Tuesday, May 28, 2024
14.4 C
Chișinău
spot_imgspot_img

A început cea mai mare expoziție din China: Solar PV & Energy Storage World Expo Guangzhou 2023

spot_imgspot_img

Guangzhou, China – În perioada 8-10 august 2023, va avea loc Expoziția Mondială a Energiei Solare și Stocării Energiei 2023 / Solar PV & Energy Storage World Expo Guangzhou, (cunoscută anterior sub numele de PV Guangzhou), un eveniment internațional de prestigiu în industria solară și fotovoltaică. Acest târg de anvergură prezintă cele mai recente dezvoltări, produse și servicii din sectorul energetic, oferind vizitatorilor o vitrină globală a inovațiilor din domeniul energiei solare și a stocării de energie.

Găzduit la Complexul China Import & Export Fair Pazhou din Guangzhou, un centru de expoziții și conferințe de renume mondial cu infrastructură modernă și facilități excelente, evenimentul este organizat de către Guangdong Grandeur International Exhibition Group, un nume cunoscut pentru experiența sa în organizarea de expoziții și pentru angajamentul său de a promova industriile prin târguri comerciale internaționale.

Expoziția acoperă o gamă vastă de subiecte esențiale, inclusiv echipamente de producție fotovoltaică, tehnologii de producție și cercetare, produse pentru aplicații solare și stocarea energiei. Vizitatorii au oportunitatea de a descoperi produse și servicii inovatoare, precum echipamentele pentru producția de plăci de siliciu, echipamentele pentru producția de baterii și echipamentele pentru producția de panouri solare/module. Un aspect special al expoziției este posibilitatea ca vizitatorii să învețe comprehensiv despre cele mai recente dezvoltări și tendințe în domeniu, în același timp stabilind contacte valoroase de afaceri.

Expozanții vin din toate sectoarele industriei solare și fotovoltaice, inclusiv producători de echipamente de producție, furnizori de soluții tehnologice și institute de cercetare. Vizitatorii principali sunt profesioniști din aceste domenii, interesați să descopere cele mai noi inovații și să stabilească noi relații de afaceri.

O caracteristică remarcabilă a Expoziției este extinderea suprafeței de expoziție la 100.000 mp, cu 1.500 de expozanți de calitate care vor prezenta tehnologii de vârf în domeniul energiei solare și a stocării de energie. De asemenea, evenimentul se va desfășura sub același acoperiș cu Expoziția Internațională a Conservării Energiei, Stocării Energiei și Energiei Curate din China, acoperind și alte opțiuni energetice precum stații de încărcare, energie eoliană, baterii, surse de energie, bioenergie și tehnologii de încălzire.

Cu ridicarea restricțiilor de călătorie și a politicilor de carantină, experți din întreaga lume se vor alătura acestui festival anual al industriei pentru a se conecta cu parteneri comerciali vechi și pentru a explora noi oportunități de afaceri. Înregistrările expozanților au crescut cu 30% în luna ianuarie față de decembrie 2022, semn că mulți expozanți revin pentru prima dată după pandemie, iar noii expozanți își rezervă spații generoase pentru standuri, fiind pregătiți să întâlnească cumpărători cu nevoi serioase de achiziție.

Guangzhou, un oraș vibrant cu o istorie și cultură bogată, oferă multe atracții pentru vizitatorii expoziției. Complexul China Import & Export Fair Pazhou este bine conectat la rețeaua de transport public, asigurând astfel o călătorie ușoară către eveniment și o experiență plăcută pentru toți participanții. Expoziția Mondială a Energiei Solare și Stocării Energiei reprezintă astfel un eveniment informativ și inovator pentru toți cei interesați de industria solară și fotovoltaică.

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE