Thursday, June 13, 2024
18.2 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Au început înscrierile pentru Premiile Europene pentru Energie Durabilă EUSEW 2024

spot_imgspot_img

Secretariatul EUSEW anunță că apelul pentru Premiile Europene pentru Energie Durabilă (Premiile EUSEW) 2024 este deschis pentru candidaturi. Dacă dumneavoastră, sau cineva pe care îl cunoașteți, contribuiți în mod activ la avansarea tranziției energiei curate în Europa, vrem să ne spuneți ce părere aveți!

Premiile EUSEW Awards recunosc proiectele inovatoare și revoluționare, inițiativele locale în domeniul energiei și femeile care au un impact excepțional asupra tranziției Europei către surse regenerabile și o mai mare eficiență energetică. Pentru a fi luate în considerare, toate activitățile, proiectele sau acțiunile nominalizate trebuie să se desfășoare în cel puțin o țară din UE sau SEE și trebuie să fie în curs de desfășurare sau recent finalizate.

Puteți candida în numele propriului proiect la una dintre următoarele două categorii de premii:

Inovare. Recunoașterea persoanelor și proiectelor remarcabile pentru inovația și eforturile lor în domeniul eficienței energetice și al surselor regenerabile de energie.


Acțiune energetică locală. Sporirea vizibilității inițiativelor în domeniul energiei durabile desfășurate de un grup de cetățeni/consumatori sau de organizații care contribuie la tranziția către o energie curată la nivel comunitar sau local.
Nominalizați-vă pe dumneavoastră sau pe cineva despre care credeți că depune o activitate esențială pentru a stimula energia durabilă pentru următorul premiu:

Femeia în energie. EUSEW militează pentru egalitatea de șanse în sectorul energetic, sărbătorind femeile care conduc activități remarcabile care fac să avanseze tranziția către o energie curată în Europa.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru toate categoriile de premii este 1 februarie 2024.

Câștigarea unui premiu EUSEW sporește profilul activității dumneavoastră și impactul valoros al acesteia. Explorați secțiunea dedicată de pe site-ul EUSEW pentru a afla mai multe despre categorii, pentru a vă asigura că îndepliniți criteriile și pentru a urmări etapele importante.

Săptămâna europeană a energiei durabile (EUSEW) este cel mai mare eveniment anual dedicat surselor regenerabile și utilizării eficiente a energiei în Europa. EUSEW 2024 marchează cea de-a 18-a ediție. EUSEW organizează o serie de activități care reunesc o comunitate de persoane și organizații interesate, care se dedică asigurării unui viitor energetic curat pentru generațiile următoare.

Lansat în 2007 de către Comisia Europeană, EUSEW este organizat anual și, începând cu aprilie 2021, de către Agenția Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA), în strânsă cooperare cu Direcția Generală pentru Energie.

RECENTE

Guvernul aprobă înființarea Comisiei Naționale pentru Schimbările Climatice: Decizii obligatorii și măsuri integrate în dezvoltarea socio-economică

Guvernul a dat undă verde astăzi proiectului de hotărâre care stabilește organizarea și funcționarea...

Moldelectrica angajează un expert în managementul proiectelor/piața de electricitate

Ministerul Energiei din Moldova, în colaborare cu Moldelectrica, anunță deschiderea unei poziții pentru un...

Anunț de angajare: Ministerul Energiei și Centrul Național pentru Energie Durabilă caută doi experți care vor fi finanțați de BERD

În răspuns la solicitarea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare a...

Are loc prima sesiune de lucru pentru construcția liniei electrice aeriene 400 kV Strășeni-Gutinaș

Astăzi, a avut loc prima sesiune de lucru privind construcția liniei electrice aeriene (LEA)...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE