Thursday, December 7, 2023
-1.2 C
Chișinău
spot_img

BIPA – Transformarea Urbană Prin Tehnologie Avansată

spot_img

Inovatorul POWER Kit promite să revoluționeze peisajele urbane, adresând orașelor, universităților, centrelor comerciale și de afaceri. Această stație inteligentă de alimentare folosește energia solară pentru a oferi o serie de funcții, inclusiv 4 porturi de încărcare USB A și USB C, un pad de încărcare wireless, Wi-Fi, Bluetooth, difuzor SD audio integrat, iluminare ambientală și un compresor de aer.

Soluționarea Problemelor de Încărcare O provocare comună în zonele publice este lipsa de prize de încărcare. POWER Kit abordează această problemă oferind metode diverse de încărcare, eliminând nevoia de a căuta prize disponibile. Cu Wi-Fi și Bluetooth, utilizatorii rămân conectați fără probleme, îmbunătățind productivitatea și accesul online.

Soluție Ecologică Caracteristica deosebită a POWER Kit este compatibilitatea sa cu energia solară, reducând dependența de sursele convenționale și contribuind la conservarea mediului. Integrând sustenabilitatea, conectivitatea și comoditatea, POWER Kit își propune să redefinească experiențele urbane în orașe, campusuri și zone comerciale.

Abordare Colaborativă Strategia noastră implică colaborarea cu entități cu viziuni similare pentru dezvoltarea urbană sustenabilă. Livrarea durează între 8-12 săptămâni, iar aplicația noastră facilitează colectarea și monitorizarea datelor.

Inovație Accesibilă

Prețurile încep de la 4.234,99 €, POWER Kit reprezentând un pas către îmbunătățirea vieții urbane prin tehnologie de ultimă generație.

RECENTE

Edineț – noul Smart City al Moldovei

Servicii publice modernizate, digitalizate și bazate pe tehnologii prietenoase cu mediul au fost inaugurate...

Perspectivele dezvoltării energiei geotermale în Republica Moldova

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, a fost organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu...

Optimizarea fluxului energetic în Uniunea Europeană: balanța, licitații și costuri în sistemul energetic integrat

Cum se restabilește frecvența într-o rețea electrică națională, conectată la sistemul energetic european?Cum se...

S-a lansat Renergia – prima aplicație din România ce eficientizează consumul de energie și reduce facturile

Energy Advisor, primul start-up afiliat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, lansează Renergia, prima aplicație mobilă...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE