Tuesday, May 28, 2024
18.2 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Centrul Național pentru Energie Durabilă lansează noul său site web

spot_imgspot_img

Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) anunță lansarea noului său site web, elaborat în cadrul reorganizării instituției. Disponibil acum pe domeniul cned.gov.md, noul site web reprezintă o platformă modernă și ușor accesibilă pentru toți cei interesați de activitatea CNED.

Inspirat de succesul recent al portalului electronic al Guvernului Republicii Moldova, CNED și-a propus să ofere un design aerisit și ușor de citit, adaptat la nevoile utilizatorilor săi. Interfața intuitivă a noului site web asigură un acces rapid și eficient la informațiile relevante despre eficiență energetică, surse de energie regenerabilă, dar și proiectele implementate de CNED. Utilizatorii pot naviga cu ușurință și pot accesa informații esențiale despre energia durabilă și activitatea CNED.

Noul site web oferă instrumente informaționale avansate și resurse de înaltă calitate, care să îi ajute pe utilizatori să înțeleagă mai bine importanța energiei durabile și impactul activităților CNED.

Prin intermediul opțiunii corespunzătoare, utilizatorii vor avea posibilitatea de a participa la procesul decizional și de a-și exprima opiniile și sugestiile lor cu privire la energia durabilă și politica sectorială.

Pentru mai multe informații și pentru a explora noul site web al Centrului Național pentru Energie Durabilă, vizitați cned.gov.md.

 

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE