Thursday, December 7, 2023
-1.2 C
Chișinău
spot_img

CISOLAR 2023: Punct de Referință în Dezvoltarea Energiei Solare în Europa Centrală și de Est

SURSĂcisolar
spot_img

În mijlocul unui peisaj energetic în schimbare, țările din Europa Centrală și de Est își consolidează angajamentul pentru dezvoltarea surselor regenerabile și a infrastructurii de ultimă generație. În acest context, pregătirile pentru cea de-a 11-a ediție a Conferinței și Târgului Comercial al Energiei Solare din Europa Centrală și de Est (CISOLAR 2023) sunt în plină desfășurare. Evenimentul, programat să aibă loc în perioada 30-31 octombrie, se va desfășura la București, în incinta World Trade Center.

Cu sprijinul partenerilor media de prestigiu, PV Magazine și Renergy (Partener Media general pentru Republica Moldova) și cu implicarea activă a Asociației Producătorilor de Energie Regenerabilă (Ecoenergetica, Moldova), CISOLAR 2023 are misiunea de a analiza transformările majore care au loc în domeniul energetic european și de a identifica oportunitățile emergente în cadrul piețelor în expansiune din regiune.

CISOLAR 2021

Așteptându-se la participarea a peste 300 de delegați din peste 20 de țări, evenimentul va oferi un cadru propice pentru dezvoltarea de relații și pentru schimbul de idei între lideri din industrie. Subiectele de discuție vor aborda inovațiile în domeniul energiei solare și vor contribui la conturarea direcției pe care o va lua industria energetică europeană în viitor.

CISOLAR 2021

Cu un focus special pe țările precum Polonia, Ungaria, România, Țările Baltice, Republica Cehă, Slovacia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina și Balcanii, evenimentul își propune să stimuleze colaborarea dintre diverse părți interesate, de la companii de inginerie, procurare și construcție (EPC) până la dezvoltatori, utilități, investitori și furnizori de tehnologie, în vederea accelerării adoptării energiei solare în această regiune.

CISOLAR 2023 reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei din domeniul energiei regenerabile să-și împărtășească cunoștințele și să-și consolideze rețelele profesionale, contribuind astfel la avansarea sectorului energetic.

Detalii suplimentare despre eveniment și modalitățile de participare pot fi găsite pe site-ul oficial al conferinței: cisolar.org sau contactând direct organizatorii la adresa de email: cisolar@ibcentre.org și la numărul de telefon: +40373782370 Viber/WhatsApp

RECENTE

Optimizarea fluxului energetic în Uniunea Europeană: balanța, licitații și costuri în sistemul energetic integrat

Cum se restabilește frecvența într-o rețea electrică națională, conectată la sistemul energetic european?Cum se...

S-a lansat Renergia – prima aplicație din România ce eficientizează consumul de energie și reduce facturile

Energy Advisor, primul start-up afiliat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, lansează Renergia, prima aplicație mobilă...

Ministrul Mediului a participat la ședința Grupului de lucru Operativ privind Acțiunea Verde

Ministrul Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov a participat la ședința extinsă a Grupului de lucru Operativ...

Secretariatul Comunității Energetice: ultimul atelier de lucru în cadrul proiectului EU4Energy, avansarea viitorului energetic al Moldovei

Ultimul atelier de lucru al activității EU4Energy, "Asistență tehnică pentru transpunerea pachetului de energie...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE