Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

COMUNICAT DE PRESĂ – LANSAREA PRIMULUI PORTAL DE ȘTIRI DIN DOMENIUL ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

spot_imgspot_img

COMUNICAT DE PRESĂ

Chișinău, 7 August, 2023

NOUL PORTAL DE ȘTIRI – www.renergy.md – ADUCE ENERGIA REGENERABILĂ ÎN CENTRUL ATENȚIEI DIN REPUBLICA MOLDOVA

Suntem încântați să anunțăm despre lansarea platformei www.renergy.md, primul portal de știri din Republica Moldova, dedicat exclusiv energiei regenerabile. Acest nou hub digital pune accentul pe cele mai actuale și relevante teme din acest domeniu vital, incluzând legislația, inovațiile, evenimentele importante și proiectele din țară și din comunitatea europeană în domeniul energiei verzi, tehnologiilor ecologice și inovațiilor.

www.renergy.md reprezintă o sursă de informare completă și obiectivă pentru toți cei interesați de energie regenerabilă în Republica Moldova. Fie că sunteți cetățeni, instituții guvernamentale, organizații neguvernamentale, companii private, cercetători sau investitori, portalul nostru vă va oferi cele mai proaspete știri, analize și evenimente relevante din acest domeniu.

Unul dintre principalele obiective ale www.renergy.md este de a informa publicul asupra actelor și legilor ce reglementează sectorul energiei regenerabile în țară. Vom pune la dispoziție informații actualizate, contribuind astfel la o mai bună înțelegere a cadrului legal și a direcției de dezvoltare a energiei verzi în Republica Moldova.

Portalul nostru va funcționa ca un important instrument de promovare a proiectelor și inovațiilor locale în domeniul energiei regenerabile. Vom susține activitatea companiilor din Moldova specializate în furnizarea serviciilor și componentelor necesare pentru dezvoltarea acestui sector strategic.

În plus, www.renergy.md va juca un rol esențial în promovarea sectorului energetic din Republica Moldova și în afara granițelor țării. Atragerea investițiilor și a investitorilor străini în proiectele de energie verde va fi o prioritate a portalului nostru, contribuind astfel la creșterea economiei naționale și a expertizei în domeniul energiilor regenerabile.

Ne propunem să creăm un hub informațional prietenos și accesibil, unde toți cei interesați de energie verde, green tech și inovații să găsească informațiile de care au nevoie. Fie că sunteți persoane fizice, entități guvernamentale sau private, cercetători sau entuziaști ai energiei regenerabile, www.renergy.md vă va fi aliatul de încredere.

Vă invităm să vizitați platforma www.renergy.md și să vă abonați la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai actuale știri și oportunități din domeniul energiei regenerabile din Republica Moldova.

Pentru informații suplimentare sau pentru a discuta despre posibilități de colaborare, găsiți informațiile de contact la secțiunea CONTACT

Mulțumim pentru încredere și vă așteptăm în comunitatea www.renergy.md, în căutarea unei dezvoltări durabile și a unui viitor mai verde pentru Republica Moldova!

Cu respect,

Echipa RENERGY

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE