Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

DEEPTECH GIGAHACK

spot_img

Membrii comunității IT din Republica Moldova și România sunt invitați să se alăture celui mai mare hackathon desfășurat vreodată în Republica Moldova – DeepTech GigaHack. Evenimentul va avea loc în perioada 9-10 septembrie în incinta Digital Park și este organizat de Technovator și Digital Park, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și Marea Britanie.

DeepTech GigaHack oferă profesioniștilor IT, entuziaștilor tehnologiei, antreprenorilor și cercetătorilor o oportunitate unică de a explora și testa idei cu potențial transformator. Participanții vor lucra în echipe asupra unor sarcini tehnice propuse de organizatori sau alese de ei înșiși în domenii precum securitatea cibernetică, inteligența artificială, big data, machine learning și Internet of Things.

Toată durata evenimentului, participanții vor beneficia de suportul mentorilor cu experiență în domeniile relevante și vor avea acces la resursele necesare pentru dezvoltarea ideilor lor. DeepTech GigaHack este dedicat experților IT, entuziaștilor IT și cercetătorilor și profesioniștilor din orice domeniu, care doresc să exploreze noi tehnologii și să inoveze în industriile lor.

Hackathon-ul va culmina cu o competiție a soluțiilor dezvoltate de echipele participante, iar un juriu format din personalități de referință din domeniul IT, organizatori și parteneri va alege câștigătorii care vor primi premii pentru ideile lor inovatoare.

Doritorii de a participa în cadrul DeepTech GigaHack sunt invitați să acceseze https://gigahack.md/  pentru achiziționarea biletelor sau pentru a afla mai multe detalii despre eveniment.

Informații suplimentare găsiți aici: pe pagina web https://gigahack.md/ și paginile DeepTech GigaHack în rețelele sociale  Giga Hack.

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE