Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

Invitație de depunere a ofertelor pentru elaborarea Ghidului de eficiență energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă în sectorul rezidențial

SURSĂundp
spot_img

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) implementează în prezent Programul “Abordarea impactului crizei energetice și inițierea de soluții pentru securitatea energetică și combaterea sărăciei energetice” (Programul FPI), care necesită serviciile unei persoane pentru a efectua lucrările descrise în acest document.

Având în vedere calificările dumneavoastră, vă invităm prin prezenta să depuneți o ofertă pentru această misiune specială. Pentru a vă ajuta să înțelegeți cerințele acestei misiuni, am atașat la prezenta documentul următor:

Termenii de referință pentru misiunea descrisă mai sus;
Scrisoarea standard de confirmare a interesului și a disponibilității, pe care trebuie să o completați și să o trimiteți la PNUD;
Contractul individual și termenii și condițiile generale ale acestuia, pe care ar trebui să le semnați în cazul în care veți fi ofertantul selectat în cadrul acestui proces de achiziție.
În cazul în care sunteți interesat și decideți să depuneți o ofertă pentru această misiune, vă rugăm să o trimiteți direct în portalul online al furnizorilor, nu mai târziu de termenul limită indicat în sistem.

Ofertele trebuie depuse direct în portalul Quantum Supplier Portal, urmând acest link: http://supplier.quantum.partneragencies.org, utilizând profilul pe care îl aveți în portal (vă rugăm să vă autentificați utilizând numele de utilizator și parola).

Urmați instrucțiunile din ghidul de utilizare pentru a căuta concursul utilizând filtrele de căutare, și anume ID-ul de negociere: UNDP-MDA-00330 și abonați-vă la concurs pentru a primi notificări în cazul în care se modifică documentul de concurs și cerințele.

În cazul în care nu v-ați înregistrat niciodată, urmați acest link pentru a vă înregistra un profil:

https://estm.fa.em2.oraclecloud.com/fscmUI/faces/PrcPosRegisterSupplier?prcBuId=300000127714247, pe baza instrucțiunilor din ghidurile disponibile pe site-ul PNUD: https://www.undp.org/procurement/business/resources-for-bidders.

Vă rugăm să rețineți că link-ul de acces la profilul înregistrat al furnizorului este trimis de Oracle în termen de până la 3 zile. În cazul în care nu ați primit linkul de acces după 3 zile de la înregistrare, trebuie să vă adresați pentru asistență la PNUD la adresa de e-mail: sc.md@undp.org. În cazul în care întâmpinați erori la înregistrare (de exemplu, sistemul indică faptul că furnizorul este deja înregistrat), trebuie să solicitați asistență PNUD la adresa de e-mail: sc.md@undp.org.

Firewall-ul computerului ar putea bloca extensia oracle sau undp.org și este posibil ca Furnizorii să nu primească notificările Oracle. Vă rugăm să dezactivați orice firewall de pe calculatoarele dumneavoastră pentru a asigura primirea notificărilor prin e-mail.

Nu creați un profil nou dacă aveți deja unul. Folosiți funcția de parolă uitată în cazul în care nu vă amintiți parola sau numele de utilizator de la înregistrarea anterioară.

În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare cu privire la aplicația prin intermediul portalului online Quantum, vă rugăm să contactați Unitatea de achiziții publice la adresa sc.md@undp.org. Vă rugăm să fiți atenți la faptul că propunerea se depune online prin intermediul sistemului Quantum, iar orice propunere trimisă la adresa de e-mail menționată mai sus va fi descalificată.

În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare cu privire la anunț, termenii de referință sau alte cerințe, vă rugăm să comunicați folosind funcționalitatea de mesagerie din portal.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor (data și ora), care este vizibil în portalul online pentru furnizori, va fi final. Portalul nu va accepta depunerea niciunei oferte după această dată și oră. Este responsabilitatea solicitantului să se asigure că oferta este depusă înainte de acest termen limită de depunere.

Solicitanții sunt sfătuiți să încarce documentele ofertei și să depună oferta cu o zi înainte sau cu mult înainte de data și ora indicate la termenul limită de depunere a ofertelor. Nu așteptați până în ultimul moment. În cazul în care solicitantul se confruntă cu orice problemă în timpul depunerii ofertelor în ultimele minute înainte de termenul limită de depunere, este posibil ca PNUD să nu fie în măsură să ofere asistență într-un termen atât de scurt și nu va fi considerat responsabil în acest caz. PNUD nu va accepta nicio ofertă care nu este depusă direct prin intermediul sistemului.

În cazul în care există discrepanțe între termenul limită din sistem și cel indicat în altă parte, prevalează termenul limită din sistem.

Documente :
Document(e) de negociere (Înainte de a accesa alte documente de negociere, vă rugăm să faceți clic pe acest link)

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE