Thursday, December 7, 2023
-1.2 C
Chișinău
spot_img

INVITAȚIE GRATUITĂ LA TÂRGUL “ROENERGY TIMIŞOARA 2023”

SURSĂroenergy
spot_img

Descarcați de aici Invitatia gratuită pentru a vizita Expoziția fără taxă de intrare !

Cu mai puțin de o lună și jumătate până la începerea evenimentului, spațiul expozițional dedicat celei mai recente ediții a Târgului Internațional RoEnergy România, renumită ca fiind platforma de vârf pentru energiile regenerabile din țară începând cu 2010, a fost aproape în întregime acaparat.

Companii din diferite colțuri ale lumii, inclusiv din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, au concurat intens pentru a-și rezerva standurile la Târgul ce se va desfășura în orașul Timișoara. Încă de la începutul acestui an, acestea au manifestat un interes deosebit pentru a-și continua afacerile pe piața românească sau pentru a stabili noi colaborări. Participanți din 11 țări vor prezenta vizitatorilor noile tehnologii de ultimă generație, focalizându-se în special pe tehnologiile fotovoltaice și soluțiile pentru eficiența energetică, cu scopul de a răspunde cerințelor pieței interne.

În prezent, pasionații de energiile regenerabile sunt în mare entuziasm pentru a-și asigura locurile și pentru a-și planifica participarea la evenimentul care se va desfășura în vestul țării în primele zile ale lunii octombrie.

Un aspect notabil este că intrarea va fi gratuită pentru toți vizitatorii. Organizatorii Târgului RoEnergy România continuă să încurajeze conceptul de “prosumator” în rândul publicului român, oferind acces liber la expoziție. Târgul va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în Pavilionul Expovest al Hotelului Senator, amplasat pe Calea Lugojului, nr. 7, în Ghiroda, Timiș.

Cei dornici să abordeze statutul de prosumator vor beneficia de ocazia de a participa la un workshop special dedicat independenței energetice. Acest eveniment va explora în detaliu conceptul de prosumator și va furniza informații prețioase cu privire la beneficiile și implicațiile asociate acestui statut.

Profesioniștii din industrie vor găsi în această ediție a Târgului RoEnergy România deschiderea spre a se informa despre cele mai noi tendințe din domeniu, precum și despre cele mai inovatoare tehnologii. În plus, aceștia vor avea șansa de a intra în contact cu reprezentanții companiilor străine interesate de piața din România.

Evenimentul se prefigurează ca un punct de referință în ceea ce privește promovarea și dezvoltarea energiilor regenerabile în România, aducând împreună specialiști, profesioniști și entuziaști din acest domeniu într-un cadru propice pentru schimbul de experiențe și cunoștințe.

                                   
      
Program de vizitare expoziţie
 
Miercuri   4 Octombrie 2023  09.30-17.30
Joi          5 Octombrie  2023  09.30-17.30
Vineri      6 Octombrie  2023  09.30-14.00

RECENTE

Edineț – noul Smart City al Moldovei

Servicii publice modernizate, digitalizate și bazate pe tehnologii prietenoase cu mediul au fost inaugurate...

Perspectivele dezvoltării energiei geotermale în Republica Moldova

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, a fost organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu...

Optimizarea fluxului energetic în Uniunea Europeană: balanța, licitații și costuri în sistemul energetic integrat

Cum se restabilește frecvența într-o rețea electrică națională, conectată la sistemul energetic european?Cum se...

S-a lansat Renergia – prima aplicație din România ce eficientizează consumul de energie și reduce facturile

Energy Advisor, primul start-up afiliat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, lansează Renergia, prima aplicație mobilă...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE