Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

Levante: Panouri Solare Pliabile de Ultimă Generație

SURSĂlevante
spot_img

Levante oferă acum panouri solare pliabile cu aceeași performanță ca cele rigide. Modulele portabile sunt disponibile în variante de 330 W și 500 W. Levante a dezvoltat panouri solare pliabile și portabile în variante de 330 W și 500 W. Acestea cântăresc 9 kg și au celule din siliciu monocristalin cu eficiență de conversie de 23.4%. Fiecare modul are propriul său cutie de conexiune cu cabluri MC4.

Producătorul a declarat pe site-ul său că panoul origami este cu 20% mai ușor și cu 10% mai compact decât panourile convenționale, și cu 40% mai compact decât alte panouri pliabile. Panoul solar Levante este 100% “Made in Italy”, iar tehnologia sa este patentată.

Când este desfășurat, măsoară 180 cm x 165 cm x 2 cm. Când este pliat, structura este rigidă, iar dimensiunile sunt de 119 cm x 40 cm x 5 cm. Produsul a fost dezvoltat cu doi experți în nautică din spatele proiectului Sailing Uma.

Levante a declarat că panourile origami depășesc panourile convenționale în mai multe moduri, deoarece sunt cu 20% mai ușoare și cu 10% mai compacte. De asemenea, depășesc alte panouri pliabile, cu o creștere presupusă de 40% a compacității.

Panourile solare Origami de 330 W sunt ingenios împărțite în două secțiuni și pot fi interconectate în configurații fie în serie, fie în paralel, furnizând ieșiri variate. Când sunt conectate în serie, oferă o tensiune maximă de putere de 73 V și o curent maxim de putere de 4.8 A. Tensiunea circuitului deschis ajunge la 84.4 V, cu un curent de scurtcircuit de 5.1 A. În conexiune paralelă, panourile ating o tensiune maximă de putere de 36.5 V și un curent maxim de putere de 9.7 A. Tensiunea circuitului deschis măsoară 42.2 V, alături de un curent de scurtcircuit de 10.2 A.

Pentru susținătorii de pe Kickstarter, livrările panourilor sunt programate pentru Noiembrie, în timp ce cei care au precomandat pe Indiegogo pot anticipa livrările în Decembrie. Campania Kickstarter a adunat susținere din partea a 77 de susținători, contribuind în total cu 85.244 € ($93.290).

Panourile de 330 W sunt disponibile în prezent pentru comandă pe Indiegogo, cu un preț de 1.112 €, iar panourile mai mari de 500 W pot fi obținute cu 1.575 €.

Fiecare set include panourile și, de asemenea, brațe telescopice reglabile pentru plasare optimă, cabluri MC4 de 3 metri și saci de depozitare protectoare. Setul nu include un controlor de încărcare solar sau baterii.

ISTORIA LEVANTE

Noi suntem Sara Plaga și Kim-Joar Myklebust, fondatorii Levante. Venim din două țări diferite, Italia și Norvegia, am crescut cu o pasiune pentru călătorii și natură. Ne place să descoperim lumea cu barca și rulota, trăind o viață esențială și semnificativă pentru a limita risipa și impactul ecologic. În călătoriile noastre ne-am confruntat adesea cu o nevoie care încă nu a fost pe deplin satisfăcută. Să avem energie curată oricând și oriunde ne-am afla.

Pentru a rezolva această problemă, am creat Levante.

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE