Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

Ministerul Energiei Este În Căutare De Specialiști

spot_imgspot_img

Ministerul Energiei este în căutarea candidaților dedicați și pasionați pentru a se alătura echipei sale dinamice. Diverse poziții sunt disponibile în cadrul ministerului, oferind oportunități de creștere și dezvoltare profesională în domeniul energetic. Indiferent de experiența anterioară, Ministerul Energiei își propune să recruteze cei mai talentați specialiști pentru a contribui la dezvoltarea și implementarea strategiilor energetice ale țării.

Printre pozițiile vacante se numără:

  • Consultant Superior, Direcția Eficiență Energetică: Oportunitate pentru cei interesați să lucreze la dezvoltarea soluțiilor inovatoare pentru optimizarea consumului de energie și reducerea impactului asupra mediului.
  • Consultant Superior, Direcția Energie Termică și Cogenerare: Căutăm specialiști care să contribuie la dezvoltarea sistemelor de producere eficientă a energiei termice, inclusiv tehnologii de cogenerare.
  • Consultant Superior, Direcția Gaze Naturale și Produse Petroliere: Dacă sunteți pasionați de industria gazelor naturale și a produselor petroliere, aceasta este o oportunitate pentru a vă aduce contribuția la gestionarea resurselor energetice.
  • Consultant Superior, Direcția Surse de Energie Regenerabilă: Doriți să fiți parte a viitorului energetic sustenabil? Această poziție vă va permite să explorați și să dezvoltați tehnologii inovatoare din domeniul energiei regenerabile.
  • Consultant Principal, Direcția Surse de Energie Regenerabilă: Pentru cei cu experiență semnificativă în domeniul energiilor regenerabile, această poziție oferă oportunitatea de a lua decizii strategice și de a ghida eforturile în direcția durabilității.

Pentru a aplica la una dintre aceste poziții, vă rugăm să trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: ludmila.rusuleac@energie.gov.md.

Pentru mai multe informații cu privire la procesul de recrutare sau despre pozițiile disponibile, vă încurajăm să contactați Serviciul Resurse Umane al Ministerului Energiei:

Ludmila Rusuleac Telefon: 022-250-579 Email: ludmila.rusuleac@energie.gov.md

Ministerul Energiei își dorește să adune o echipă diversă și talentată, gata să aducă contribuții semnificative în domeniul energetic al țării. Acesta este momentul potrivit pentru a vă alătura misiunii noastre de a dezvolta un viitor energetic durabil și inovator.

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE