Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

MOLDOVEANUL VLADISLAV KAIM, PRINTRE FAVORIȚII “TOP CEE ENERGY INFLUENCERS”

spot_img

TOP CEE ENERGY INFLUENCERS

Industria energetică din Europa Centrală și de Est este bogată în lideri remarcabili care modelează viitorul energiei durabile. A sosit momentul să recunoaștem și să onorăm acei indivizi care au depășit așteptările în promovarea agendei de sustenabilitate, înfruntând provocările și inspirând echipele lor.

În cadrul acestui prestigios top al personalităților din industria energetică, se numără și Vladislav Kaim, un tânăr activist din Republica Moldova, dedicat promovării durabilității și acțiunii împotriva schimbărilor climatice. Încă din 2014, Vladislav s-a implicat în activități destinate combaterea schimbărilor climatice și promovării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD).

Cu o diplomă de licență în Economie de la Universitatea de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO) și un masterat în Economie de la Universitatea Lund din Suedia, Vladislav Kaim a adunat o expertiză solidă în domeniul energiei și dezvoltării sustenabile. De-a lungul timpului, el s-a implicat activ în lucrările multiplelor organizații globale pentru tineret, precum Grupul Major al Copiilor și Tinerilor din cadrul ONU (UN MGCY), Constituența Tinerilor pentru ODD7 și YOUNGO (constituția oficială a tinerilor în cadrul UNFCCC).

În 2019, Vladislav a fost invitat de Înaltul Reprezentant al Secretarului General al ONU pentru Tineret să ajute la organizarea primului Summit ONU pentru Tineret privind Schimbările Climatice la New York. Din 2020, Vladislav Kaim îndeplinește funcția de Consilier al Tineretului pentru Schimbările Climatice al Secretarului General al ONU, fiind recent desemnat să reprezinte interesele tineretului la Platforma de Dialog de Înalt Nivel privind Energiea a ONU.

Datorită angajamentului său constant și a experienței extinse în domeniul sustenabilității și al schimbărilor climatice, Vladislav Kaim a devenit un lider de referință în promovarea energiilor regenerabile și a dezvoltării durabile în regiunea Europei Centrale și de Est.

Cu voturile dumneavoastră, puteți să sprijiniți contribuția lui Vladislav Kaim și să îl ajutați să obțină recunoașterea pe care o merită. De acum și până pe 30 octombrie 2023, aveți ocazia să votați pentru nominalizatul vostru preferat, iar în noiembrie vor fi anunțați cei trei finaliști ai fiecărei categorii.

Sărbătoarea excelenței în industria energetică va culmina cu o ceremonie de decernare a premiilor în persoană la Budapesta, Ungaria, pe 4 decembrie 2023. La acest eveniment special, Vladislav Kaim și ceilalți câștigători vor fi onorați pentru contribuțiile lor excepționale și pentru angajamentul lor în modelarea unui viitor energetic sustenabil pentru regiune.

Haideți să ne unim eforturile și să votăm pentru liderii care modelează o Europă Centrală și de Est mai verde și mai durabilă! Votează acum și fii parte a promovării unui viitor energetic sustenabil alături de Vladislav Kaim și ceilalți nominalizați remarcabili!

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE