Sunday, July 21, 2024
22.2 C
Chișinău
22.6 C
Bălţi
21.8 C
Cahul
16.8 C
Hînceşti
21 C
Ştefan Vodă
21.3 C
Edineţ
spot_imgspot_img

Raport ProCredit: Angajamentul pentru sustenabilitate și impactul asupra comunității

spot_imgspot_img

La ProCredit, angajamentul pentru transparență și sustenabilitate reprezintă o parte integrală a modului în care își desfășoară activitățile. În Raportul lor de Impact din 2023, aceștia își propun să evalueze impactul activităților lor nu doar în funcție de necesitățile clienților și de profitabilitate, ci și din perspectiva impactului asupra societății și a mediului înconjurător.

Raportul se concentrează pe cinci Obiective cheie de Dezvoltare Sustenabilă pe care ProCredit le-a adoptat în 2023, evidențiind performanța și inițiativele lor ESG din acel an.

Sprijinirea clienților

ProCredit își menține angajamentul de a crea locuri de muncă și de a contribui la dezvoltarea economică a comunităților în care activează. În același timp, ei își propun să reducă amprenta lor de carbon, arătând că pot obține succesul economic și să fie responsabili din punct de vedere al mediului înconjurător.

Împuternicirea femeilor

Incluziunea financiară este o prioritate pentru ProCredit, care vizează împuternicirea femeilor din comunitățile lor. Prin programe de finanțare și suport dedicat, ei continuă să sprijine antreprenoarele și femeile care doresc să-și dezvolte afacerile și să-și atingă potențialul maxim.

Acțiuni prietenoase cu planeta

ProCredit conștientizează impactul pe care îl au asupra mediului și, în consecință, au adoptat măsuri pentru a decarboniza operațiunile lor interne. Prin utilizarea energiei regenerabile și reducerea consumului de resurse, ei urmăresc să fie un exemplu de durabilitate în sectorul financiar.

Dezvoltarea echipei

Angajații sunt considerați cea mai valoroasă resursă a ProCredit. În 2023, au continuat să investească în formare și oportunități de creștere pentru echipa lor, promovând diversitatea și incluziunea în toate aspectele activităților lor.

Angajamentul pentru zero emisii nete

ProCredit recunoaște urgența combaterii schimbărilor climatice și și-a asumat un angajament ferm pentru zero emisii nete. Prin Planul lor de Acțiune Climatică, ei stabilesc ținte clare și măsuri concrete pentru a reduce emisiile și a se alinia cu obiectivele globale de combatere a schimbărilor climatice.

RECENTE

Angajări pentru juniori și experți în energie regenerabilă în proiecte finanțate de BERD

Ca răspuns la o solicitare din partea Guvernului Republicii Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție...

Ministerul Energiei lansează consultări publice privind etichetarea pneurilor și proiectarea ecologică a produselor energetice

Ministerul Energiei anunță inițierea procesului de elaborare și consultare publică a două proiecte de...

Raportul ANRE 2023: Realizările și reformele din sectorul energetic

Astăzi, 17 iulie 2024, în cadrul Comisiei economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii...

Guvernul va discuta semnarea unui nou acord de împrumut pentru proiectul de eficiență energetică “STEEM”

Astăzi, la ora 10:00, în cadrul ședinței Guvernului, Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va prezenta...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE