Friday, March 1, 2024
5.5 C
Chișinău

Dublarea progresului la nivel mondial în materie de eficiență energetică

SURSĂiea
spot_imgspot_img

În cadrul COP28 din Dubai, guvernele din întreaga lume au solicitat “dublarea ratei medii anuale globale de îmbunătățire a eficienței energetice” în acest deceniu. Pentru a atinge acest obiectiv, care se bazează pe scenariul “Zero emisii nete până în 2050” al AIE, va fi nevoie de acțiuni ferme și rapide pentru a realiza investițiile și implementarea tehnologiei necesare.

Ce înseamnă obiectivul de dublare? Cum este măsurat și ce măsuri sunt necesare pentru a-l atinge? Cum pot guvernele să își sporească ambiția politică prin intermediul unor programe bine concepute și bine puse în aplicare și unde există deja exemple solide?

Alăturați-vă experților AIE pentru un webinar care va explora aceste și alte întrebări referitoare la obiectivul global de dublare a progresului în materie de eficiență.

Contact jack.miller@iea.org

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI

RECENTE

Reforma energetică și perspectivele coridorului sudic: discuții la reuniunea ministerială din Baku

Extinderea către noi piețe a Coridorului Sudic, care furnizează gaz natural în Europa din...

ANRE a aprobat cerințele pentru unitățile generatoare. Premier Energy Distribution a modificat tarifele pentru serviciile auxiliare

Astăzi, 1 martie 2024, în cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale...

UN NOU PROIECT PILOT DE INCLUDERE A MATERIALELOR EDUCAȚIONALE PRIVIND ENERGIA ȘI MEDIUL ÎN ȘCOLILE DIN REPUBLICA MOLDOVA

Un proiect pilot de includere a unor materiale didactice specifice legate de energia și...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE