Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

ECO & GREEN EXPO: O Expoziție Inaugurală pentru Tehnologii Eco și Protecția Mediului în Republica Moldova

spot_img

Pentru prima dată în Republica Moldova, se va desfășura o expoziție inovatoare și inspirațională, dedicată tehnologiilor ecologice și protecției mediului – ECO & GREEN EXPO. Evenimentul, care va avea loc între 8 și 10 septembrie la CIE Moldexpo, va aduce împreună lideri și inovatori în domeniul afacerilor ecologice și al surselor alternative de energie.

Expoziția se va concentra pe o gamă largă de teme, inclusiv inovații în afaceri ecologice, surse alternative de energie, optimizarea resurselor și reciclarea deșeurilor. Participanții vor avea ocazia să descopere produse și servicii ecologice inovatoare, într-un efort de a contribui la protecția mediului și de a aduce schimbări pozitive în modul nostru de viață.

Pe parcursul celor trei zile ale expoziției, vizitatorii vor putea explora tehnologii verzi și soluții pentru protecția mediului, mijloacele de promovare a bunăstării populației și a mediului, precum și serviciile eco care susțin dezvoltarea economică durabilă. De la produse pentru sănătatea oamenilor și bunăstarea mediului până la inovații în etichetarea ecologică și antreprenoriatul verde, evenimentul va oferi o panoramă complexă a posibilităților pentru un viitor mai curat și mai sustenabil.

ECO & GREEN EXPO va fi și o oportunitate pentru participanți să descopere modalități de optimizare a resurselor, eficiență a producției și reciclare a deșeurilor. Intrarea la eveniment va fi gratuită, iar programul de lucru este între orele 10:00 și 18:00.

Expoziția ECO & GREEN EXPO invită comunitatea să se alăture în efortul de a regândi modul nostru de viață și de a contribui la protecția mediului în Republica Moldova. Un eveniment ce promite să inspire și să ofere soluții pentru un viitor mai ecologic și mai sănătos.

Eco & Green EXPO 2023 este organizată de către Ministerul Mediului al Republicii Moldova, Green City Lab Moldova și CIE Moldexpo, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie și PNUD Moldova, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE