Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

Enphase Energy lansează noua generație de microinvertoare IQ8P

spot_imgspot_img

Enphase Energy, Inc. lider mondial în tehnologie energetică, a început să livreze în Brazilia microinvertoarele IQ8P™, cu o putere de ieșire de 480 W, pentru a susține noile modele de panouri fotovoltaice de mare putere. Acest pas marchează extinderea ofertei Enphase în Brazilia, în urma lansării platformei Solargraf, o soluție software cloud all-in-one pentru proiectare și propuneri în domeniul sistemelor solare.

Microinvertoarele IQ8P permit maximizarea producției de energie și gestionarea unui curent continuu de 14 amperi, susținând module solare cu putere mai mare. Acestea se integrează perfect cu modulele solare de până la 670 W DC și beneficiază de o garanție limitată de 25 de ani în Brazilia. Ramon de Oliveira, CEO al Holu Solar, afirmă că IQ8P permite construirea unor sisteme energetice personalizate și fiabile pentru clienții lor, consolidând independența energetică în Brazilia.

Caio Lucena, manager de proiect la Plug Solar Energia, subliniază că cererea în creștere pentru energie solară în Brazilia este întâmpinată eficient de către Enphase, iar microinverterul IQ8P reprezintă o soluție sofisticată și ușor de instalat. În plus, Paulo Henrique Guedes, CEO al Sunnorte, evidențiază transparența fără precedent oferită de sistemul Enphase, care permite proprietarilor de locuințe să monitorizeze și să controleze utilizarea și producția de energie.

Cu aproximativ 72 de milioane de microinvertoare livrate la nivel mondial, Enphase Energy continuă să revoluționeze industria solară, oferind soluții complete și inovatoare.

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE