Monday, December 4, 2023
-3.9 C
Chișinău
spot_img

Enphase Energy lansează noua generație de microinvertoare IQ8P

spot_img

Enphase Energy, Inc. lider mondial în tehnologie energetică, a început să livreze în Brazilia microinvertoarele IQ8P™, cu o putere de ieșire de 480 W, pentru a susține noile modele de panouri fotovoltaice de mare putere. Acest pas marchează extinderea ofertei Enphase în Brazilia, în urma lansării platformei Solargraf, o soluție software cloud all-in-one pentru proiectare și propuneri în domeniul sistemelor solare.

Microinvertoarele IQ8P permit maximizarea producției de energie și gestionarea unui curent continuu de 14 amperi, susținând module solare cu putere mai mare. Acestea se integrează perfect cu modulele solare de până la 670 W DC și beneficiază de o garanție limitată de 25 de ani în Brazilia. Ramon de Oliveira, CEO al Holu Solar, afirmă că IQ8P permite construirea unor sisteme energetice personalizate și fiabile pentru clienții lor, consolidând independența energetică în Brazilia.

Caio Lucena, manager de proiect la Plug Solar Energia, subliniază că cererea în creștere pentru energie solară în Brazilia este întâmpinată eficient de către Enphase, iar microinverterul IQ8P reprezintă o soluție sofisticată și ușor de instalat. În plus, Paulo Henrique Guedes, CEO al Sunnorte, evidențiază transparența fără precedent oferită de sistemul Enphase, care permite proprietarilor de locuințe să monitorizeze și să controleze utilizarea și producția de energie.

Cu aproximativ 72 de milioane de microinvertoare livrate la nivel mondial, Enphase Energy continuă să revoluționeze industria solară, oferind soluții complete și inovatoare.

RECENTE

AEE: Programe de eficiență energetică în sectorul rezidențial și cel public între Moldova și Italia

Directorul Agenției pentru Eficiență Energetică Ion Muntean, împreună cu alți colegi din cadrul AEE...

Ce înseamnă și pentru ce ne este necesar un sistem de management energetic în clădirile publice?

Este un sistem pentru monitorizarea și optimizarea consumului de energie, care ne va ajuta...

Comisia pentru Situații Excepționale a aprobat alocarea mijloace financiare pentru compensarea prețurilor la energie

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va transfera în avans 200 de milioane de lei...

Din 2024 România va deveni producător și exportator de autobuze în Europa

BMC Truck&Bus, cu sediul în Ciorogârla, lângă București, va deschide, în prima jumătate a...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE