Tuesday, May 28, 2024
18.2 C
Chișinău
spot_imgspot_img

Începe a treia ediție Solar Energy Bucharest Summit – accelerarea proiectelor de energie regenerabilă și inovare tehnologică

spot_imgspot_img

În curând va începe a treia ediție a Solar Energy Bucharest Summit, aducând în prim-plan perspective și inovații în domeniul energiei solare.

Evenimentul va fi marcat de discuții privind legislația pentru investitori și tehnologiile emergente în panourile fotovoltaice și invertorii.

Pe parcursul primei zile, speakeri de marcă, printre care Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, și reprezentanți ai autorităților și industriei, vor dezbate propuneri legislative și soluții pentru accelerarea proiectelor de energie regenerabilă.

În cadrul celei de-a doua sesiuni, va fi abordată revoluția tehnologică în echipamentele solare, cu prezentări ale unor lideri din industrie, oferind perspectiva unor companii de top precum DAHAI SOLAR și SUNGROW.

Agenda va oferi participanților oportunitatea de a înțelege evoluția și provocările din domeniul energiei solare, promovând inovația și colaborarea în acest sector vital pentru viitorul sustenabil al planetei.

RECENTE

Conferință națională la Chișinău: potențialul comunităților energetice în Moldova și recomandări pentru politici publice

Pe 27 mai 2024, la Chișinău, a avut loc o conferință națională organizată de...

Ministerul Energiei analizează opțiuni de finanțare pentru modernizarea energetică a blocurilor multietajate

Ministerul Energiei și USAID, prin intermediul Proiectului MESA, au organizat un atelier pentru identificarea...

Ministerul Energiei propune majorarea stocurilor de securitate de gaze naturale la 47,1 milioane m³ începând cu 1 octombrie 2024

În cadrul ședinței Guvernului care va avea loc pe 29 mai, ministrul Energiei, Victor...

Proiect de dispoziție pentru instituirea comisiei de licitație privind statutul de producător eligibil mare

În ședința Guvernului Republicii Moldova programată pentru 29 mai 2024, la ora 10.00, ministrul...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE