Saturday, December 2, 2023
6.1 C
Chișinău
spot_img

Apel de participare a orașelor pentru accelerarea soluțiilor urbane de energie verde

spot_img

Ultima șansă de a te alătura Urban Transition Mission (UTM) și de a deveni parte din cohorta orașelor angajate în transformarea urbană!

Misiunea a lansat un apel deschis pentru orașe să se alăture cohortei de orașe Urban Transitions Mission. O primă cohortă de 50 de orașe este deja implicată în UTM, iar Misiunea este acum în căutarea a 250 de orașe pionierice pentru a se alătura până în 2024. Printr-un proces riguros de selecție, se va asigura pregătirea și angajamentul orașelor de a deveni lideri în inovație, susținând și accelerând obiectivele Misiunii.

Orașele sunt invitate să aplice online și să-și exprime interesul de a se alătura cohortei Misiunii până pe 21 august, completând un chestionar scurt care reflectă criteriile de evaluare. Acesta poate fi găsit aici, precum și pe site-urile Global Covenant of Mayors, MI Urban Transitions Mission și a partenerilor.

Scopul principal al UTM este de a consolida și de a extinde capacitățile orașelor, demonstrând că strategiile urbane inovatoare, reziliența la schimbările climatice și aspectele sociale ale tranziției pot conduce la soluții eficiente, accesibile și sustenabile pentru a atinge obiectivul de zero emisii nete de carbon în mediul urban.

Indiferent de dimensiunea și geografia orașului tău, aceasta este o oportunitate incredibilă de a juca un rol esențial în transformarea urbană și de a contribui la un viitor mai curat și mai sigur pentru toți locuitorii. Nu rata oportunitatea de a face parte din această inițiativă globală!

APLICĂ AICI

RECENTE

Igor Condrea – Manager energetic în cadrul Secției cooperarea operatorilor de sistem Enerocom

Angajat al Energocom de un an de zile, în Direcția trading, unde a fost...

Voucherele “Rabla Electrocasnice” neutilizate, valabile și la sesiunea următoare

Ce se întâmplă cu voucherul „Rabla pentru electrocasnice”, dacă nu ați reușit să-l utilizați...

Energocom și DEPA semnează acord pentru extinderea furnizării de gaze, incluzând LNG

Directorul general interimar al SA Energocom, Victor Bînzari, și CEO DEPA Commercial, Konstantinos Xifaras,...

LG a lansat pompa de căldură rezidențială aer-apă cu propan

Pompa utilizează un agent frigorific de propan cu potențial redus de încălzire și are...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE