Wednesday, April 17, 2024
20 C
Chișinău
spot_img

AFLĂ CUM POȚI CÂȘTIGA 40.000 DE LEI LA HACKATONUL Deeptech

SURSĂgigahack
spot_imgspot_img

Bun venit la Provocarea de Prognoză a Consumului de Energie! În acest scenariu, sarcina ta este să revoluționezi sectorul energetic prin exploatarea puterii tehnologiei avansate. Cu datele privind Balanța Energetică puse la dispoziție, trebuie să dezvolți o unealtă sofisticată și precisă pentru prognozarea consumului de energie în anii următori. Uneltea ta ar trebui să fie capabilă să interpreteze date complexe, să identifice modele și să genereze prognoze pe termen scurt și mediu pentru consum în fiecare sector și pentru fiecare tip de energie. Provocarea ta constă în a crea o soluție care nu doar generează prognoze precise, ci le prezintă și într-un format intuitiv și ușor de înțeles pentru utilizatori. Această soluție ar ajuta la planificarea la nivel național, ar facilita dezvoltarea economică și ar eficientiza modernizarea sectorului energetic. De asemenea, informații suplimentare despre factorii care influențează consumul de energie și sugestii pentru optimizarea utilizării energiei bazate pe prognoze ar adăuga valoare soluției tale. Nu uita, nu doar prezici viitorul; îl formezi! Succes!

Criterii de evaluare: Precizia prognozelor: Scopul principal este generarea de prognoze precise pe termen scurt și mediu. Interfața utilizatorului: Datele și predicțiile ar trebui afișate într-un format intuitiv și ușor de înțeles. Informații suplimentare: Ideal ar fi ca uneltea să ofere informații suplimentare despre factorii care influențează consumul de energie și să sugereze modalități de optimizare a utilizării energiei. Scalabilitate: Uneltea ar trebui să fie proiectată având în vedere scalabilitatea, capabilă să gestioneze o cantitate tot mai mare de date pe parcursul timpului. Inovație: Puncte suplimentare pentru echipele care aduc o perspectivă nouă și o abordare inovatoare provocării.

Vezi și detalii despre hackaton AICI

RECENTE

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost pus în funcțiune în Germania

Compania Hansainvest Real Assets și dezvoltatorul Move On Energy au inaugurat un parc fotovoltaic...

Proiectul de lege privind acțiunile climatice a fost adoptat de Parlament în lectura a doua

Noua lege va stabili cadrul normativ în domeniul acțiunilor climatice orientate spre atingerea obiectivului...

Moldova a prezentat trei proiecte de interconexiune energetică cu Ucraina și România la Summitul Inițiativei celor trei mări

Secretarul de Stat al Ministerului Energiei, Cristina Pereteatcu, participă la Vilnius, capitala Lituaniei, la...

Transelectrica a scos la licitație construcția liniei de 400 kV Suceava-Bălți, de interconexiune cu Republica Moldova

Transelectrica a scos la licitație contractul de proiectare și execuție a liniei de 400...

RENERGY NEWSLETTER

SIMILARE